Hvor hen til forhindre gær infektioner mens du tager antibiotika

10/15/2012 by admin

Antibiotika er ordineret til en række sygdom og kan bruges med gode resultater. Desværre for hunnerne patienter, brugen af disse stoffer kan forårsage et andet ubehageligt spørgsmål alle sammen--gær infektioner. En gær infektion er en tilstand af det vaginale område forårsager område at blive kløende, øm, rød og findes ofte med en tyk hytteost som decharge. Det sker med der er en over overflod af gær i det genitale område. Når du tager antibiotika, dræber medicin også de gode bakterier i skeden. Dette giver mulighed for gær til at overtage og forårsage infektion. Selv om der er ingen måde til helt garantere du vil få en infektion, der er skridt du kan tage for at minimere chancerne og sværhedsgraden.

Instruktioner

• Når du først begynder at tage antibiotika, Sørg for at bære 100 procent bomuld undertøj for varighed af behandlingen og for omkring en til to uger bagefter. Syntetiske tekstiler holde området varmere samtidig øge fugt. Gær trives i dette miljø.

• Bære komfortabel montering bukser under og efter behandling for et par uger. Hvis dine bukser er tætsiddende, vil der være mere varme og fugt for gær til at overleve.

• Spis om onecup af yoghurt om dagen under behandlingen. Fortsætte med at spise yoghurt i en uge eller to efter behandlingen er overstået så godt. De aktive kulturer i yoghurt hjælpe dræbe ekstra gær.

• Brug ekstra blid rense omkring din vaginale område. Dette vil bidrage til at bevare den korrekte balance i området.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com