Egenskaber af Plastic vandflasker

09/25/2010 by admin

Egenskaber af Plastic vandflasker

Hvis du har haft en købmand taske rip, du ved, hvorfor vi elsker dem: plastflasker kan tage en slå. Alsidige og slidstærke, er de designet til genbrug og genvinding. Fordelingen af plast kemikalier i miljøet, en proces kaldet "udvaskning," er dog et legitimt sundhedsproblem. Takket være identifikationskoder, kan du forblive sunde. Nummer på din vand flaske - genbrug koden--identificerer typen af plast, der anvendes og dens egenskaber.

#1: polyethylenterephthalat (PET)

PET plast er den mest almindelige type af engangstændere, single-servering vand flaske sælges. Denne type af flaske må ikke genbruges. Den plast, der anvendes kan give Kim vækst eller udvaskes phalates, som er et kræftfremkaldende kemiske bruges til at gøre plastik fleksibel. En bruger vil ikke dræbe dig, men gøre ikke til en vane at det. En sikker genopfyldning flaske er en bedre satsning for dig og miljøet.

#2: high Density polyethylen (HDPE)

Høj tæthed polyethylen (HDPE) flasker indeholder ikke kendte kræftfremkaldende stoffer og er sikker til genbrug. Denne type plast er et godt køb, hvis du investerer i en genopfyldning flaske.

#4: lav Density polyethylen (LDPE)

Lav density polyethylen (LDPE) flasker indeholder ikke kendte kræftfremkaldende stoffer og er sikker til genbrug. Dette er også et godt valg at gå grøn.

#5: polypropylen (PP)

Polypropylen (PP) flasker indeholder ikke kendte kræftfremkaldende stoffer og er sikker til genbrug. Igen, en sikker køb.

#7: andre

Brug ikke denne type af plast til at holde drikkevand. Flasker mærket #7, eller umærket, kan indeholde bisphenol A (BPA). BPA er et endochrine stof og potentiel kræftfremkaldende. EPA studerer dette som en kemisk af bekymring, som kan udgøre "urimelig risiko" for miljøet. DER og den amerikanske Food and Drug Administration er ved at undersøge de menneskelige konsekvenser. De bemærker, at BPA overflyttes til vand i stigende grad som en beholder er genbrugt og slidt ned, at det forårsager kræft i dyreforsøg, men det er ikke har vist sig at forårsage kræft hos mennesker på eksponeringsniveauer tilbøjelige til at forekomme.

Købe #7 vandflasker præsenterer unødvendig risiko, da der findes sikrere alternativer. Populære genopfyldning flaske fabrikanter såsom Nalgene der skifter til ved hjælp af #1, 2, 4 og 5 plast som svar på forbrugernes efterspørgsel efter ikke-BPA produkter. Når det kommer til din sundhed, udvise forsigtighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com