Naturlige retsmidler til at fjerne brune pletter

04/21/2013 by admin

De fleste mennesker har brune pletter-- eller klynger af celler farvet af pigment--på deres hud. Nevi, eller muldvarpe, kommer i forskellige former og størrelser-- og de fleste er helt uskadelige. Stadig, af æstetiske årsager kan du beslutte, at det er tid til en bestemt muldvarp eller modermærker at gå. Hvordan, derefter, at dette kan ske? Bedre endnu, er der en naturlig måde at fjerne brune pletter? Svaret er ja; der er flere måder, herunder brugen af honning, æbler og ricinusolie.

Honning

Overvej at bruge en dråbe af ren honning til at slippe af med muldvarpe. Bare gnide lidt ren honning på muldvarp flere gange hver dag i op til en måned. Honning har længe været betragtet som helsekosteksperter som en naturlig mole remover og kan føre til afskaffelsen af disse grimme brune pletter i løbet af nogle uger.

Æbler

Eller prøv apple middel. Få flere sure æbler fra din lokale købmand, derefter udtrække sure æblejuice. Gnid dette juice på dine modermærker mindst tre gange om dagen i tre uger. Sure æblejuice kan arbejde for at tynde ud modermærker eller potentielt fjerne dem helt inden for denne periode. Efter tre uger, stoppe anvender det sure æblejuice for tre uger før du prøver det igen, hvis nødvendigt.

En anden apple mulighed: bruge æblecider eddike. Påfør æblecider eddike til muldvarpen så lad det sidde i 15 minutter før skylning og tørring muldvarpen off. Gentag to til tre gange om dagen i en måned.

Ricinusolie

En anden populær naturligt middel: kombination af bagepulver og ricinusolie. Bland en knivspids bagepulver med to eller tre dråber af ricinusolie, derefter anvende denne pasta på mole eller modermærker. Tillad pasta til at sidde på din muldvarp eller muldvarpe hele natten. Gentag denne proces i den næste uge eller så på daglig basis. Ricinusolie-bagning soda kombinationen kan forårsage din muldvarp simpelthen falde. Hvis ricinusolie combo ikke har fungeret efter en uge, ophøre med sin ansøgning om en uge før du prøver igen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com