Over-the-Counter retsmidler for østrogen dominans

09/17/2010 by admin

Som folk alder deres reproduktive hormoner ændres for at afspejle den kendsgerning, at kroppen ikke længere gearet op til forplantning. Testosteron, østrogen, progesteron og DHEA er alle forbundet med hinanden i en balancegang, der ofte synes at blive ubalanceret efter 40, med østrogen at tage center fase. Mens flere tryk er givet til situationen for kvinder i denne aldersgruppe, mærke mænd også virkningerne af østrogen dominans.

Progesteron creme

Allopatiske læger ordinere generelt en syntetisk (progestin) eller animalske afledte (Premarin) progesteron udskiftning til at hjælpe kvinder med at behandle symptomerne på østrogen dominans i starten af overgangsalderen. Meget er blevet sagt sidst om forholdet mellem disse kosttilskud og stigningen i forekomsten af brystkræft og hjertesygdom hos kvinder. Dr. John Lee (drjohnlee.com.), en pioner inden for bio-identiske hormonsubstitutionsbehandling, foreslog, at kvinder og mænd, der har symptomer af østrogen dominans (fx vægtøgning, udtynding hår, kløende hud, irritabilitet, osv.), bør øge deres progesteron niveauer ved hjælp af planten stammer progesteron creme. Du bør kontrollere etiketten for at sikre, at cremen indeholder mindst 20 mg USP progesteron pr. dosis. Mænd med fordel bruge progesteron creme fordi progesteron bruges af kroppen til at bygge de andre steroid hormoner såsom testosteron. Mænd ønsker måske at se for en progesteron-produkt, der også indeholder Sibirisk ginseng, som denne kombination kan hjælpe hvis du oplever aldersrelaterede impotens.

DIM

Et forholdsvis nye behandling du kan købe over-the-counter kaldes DIM (diindolylmethane). Dette stof findes naturligt i korsblomstrede grøntsager som kål, rosenkål og broccoli. I vegetabilske form, kan din krop bruger DIM kan hjælpe dig nedbryde østrogen, således at den fungerer mere gavnlig. DIM i sin rene form, som et supplement, er ikke virkelig brugbart for den menneskelige krop. Dog patenteret forsker Dr. Michael D. Zelig BioResponse DIM, som er specielt formuleret til at være mere resorberbare mærkenavn. Dette mærke har vist sig at støtte østrogen metabolisme, så at planteøstrogener som soya ikke vil være så tilbøjelige til at skabe østrogen dominans. Ifølge en undersøgelse udført på David og Alice Jurist Institut for medicinalforskning i Hackensack, NJ, har Zeligs formel også stor antioxidant aktivitet, som kan medvirke til at sænke risikoen for nogle kræftformer (Se ressourcer).

Ved hjælp af progesteron creme sammen med BioResponse DIM kan være en god strategi for både kvinder og mænd til at hjælpe dem balance ud østrogen dominans og administrere deres symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com