Osteoporose Disc Disease

02/26/2013 by admin

Osteoporose disc sygdom kan påvirke knogler, led og ryghvirvler i rygsøjlen. Selv om osteoporose oftest rammer ældre mennesker, kan det også udvikle sig i dem, der er i deres 20s eller 30s.

Definition

Osteoporose opstår, når knoglerne mister deres tæthed og blive udsat for skader, pauser og knoglebrud. Rygsøjlen kan begynde at vise slid og skiverne begynder at tørre ud, så begynder at skrumpe.

Symptomer

Osteoporose er ofte asymptomatisk og uden smerte. Dog i nogle tilfælde kan osteoporose omfatte smerte, begrænsning af bevægelse og et fald i mobiliteten.

Risici

Osteoporose kan føre til andre ændringer i ryggen og rygraden, såsom gigt, discusprolaps, stenose af rygsøjlen og andre problemer.

Diagnose

Osteoporose af rygsøjlen kan være diagnosticeret gennem en grundig sygehistorie, som Billeddannende teknikker, er røntgen, Mr og CT-scanning, som vil lede efter deformiteter i rygsøjlen.

Behandling

Osteoporose er ofte behandlet med medicin, ændringer i kost og regelmæssig motion. Medicin, såsom østrogen og hormoner, kan medvirke til at reducere osteoporose. En sund kost og kosttilskud kan give behov for calcium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com