Hvordan til at befri dit hjem af flåter

01/27/2013 by admin

Hvordan til at befri dit hjem af flåter

Hvis du ejer en pet, kan du på noget tidspunkt ansigt en hjem kryds skadedyrsangreb. Kryds skadedyrsangreb opstår normalt, når flåter hægte sig på din kæledyr udenfor, så drop off og lægge æg indendørs. Når disse æg udklækkes, flåter kan formere sig hurtigt. Dette er en potentiel sundhedsproblem for hjemmets menneskelige indbyggere, da Flåter bære undertiden alvorlige sygdomme som borreliose og Rocky Mountain Spotted Fever. For at forhindre spredning af sygdommen, er det bedst at befri dit hjem af flåter hurtigst muligt. Heldigvis, at slippe af med flåter er forholdsvis enkel.

Instruktioner

• Bekræfte, at der er flåter i hjemmet ved at indstille kuldioxid fælder ved hjælp af tøris. Tøris er frossen kuldioxid. Ved hjælp af tykke handsker, omhyggeligt placere en bunke af tøris midt i hvert værelse. Surround tøris med en bred kreds af dobbeltklæbende tape. Flåter er tiltrukket af kuldioxid. Når de hovedet til tøris, vil de blive fanget på båndet. Forlade fælder ud natten over, og kontrollere tape for flåter næste dag.

• Rengør dit hjem grundigt at slippe af flåter. Være ekstra opmærksom på områder hvor kæledyret sover. Vaske alle jeres pet sengetøj i varmt vand og vakuum til at fjerne eventuelle skovflåter gemmer sig i dit tæppe. Damp-rense alle møbler.

• Behandle dit hjem med insekticider designet til at dræbe flåter. Læs instruktioner og advarsler omhyggeligt for at sikre, at du bruger produktet rigtigt. Spray hvor flåter er blevet fundet, og især målrette skjulesteder sprækker og sokler. Et andet skjult område at sprøjte er det punkt, hvor gulve og vægge mødes. Gentag applikationer af spray at sikre ingen flåter forbliver i dit hjem.

• Tage forholdsregler for at forhindre fremtidige kryds skadedyrsangreb. Altid holde plænen trimmet, og fjerne ukrudt og pensel. Bære lange sokker og dække dine arme og ben med lys tøj når overskriften ud i skoven. Dække hver tomme af din hud, bortset fra dit ansigt med en insekt frastødende indeholder DEET. Forkæl dit kæledyr med produkter designet til at frastøde tæger på dyr.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bruge alle kemikalier efter fabrikantens anvisninger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com