Svampen Sinus sygdom

09/22/2012 by admin

Vækst af svamp i bihulerne kan føre til kronisk bihulebetændelse, en tilstand karakteriseret ved en løbende næse, tilstoppet hoved, hoved og facial smerter og undertiden ondt i halsen fra vedvarende post-nasal drop. I modsætning til en kold, bihulebetændelse dvæler for uger eller endda måneder, og kan blive en kronisk tilstand. Nogle bihulebetændelse er forårsaget af bakterier og reagerer på behandling med antibiotika. Svampeinfektioner bihulebetændelse kan ikke kureres med antibiotika.

Årsager

Den svamp, der forårsager bihulebetændelse er virkelig forme eller gær, som folk indånder eller forbruge i fødevarer, de spiser. Mug og gær sporer er til stede i den luft, vi indånder, og bor i fødevarer, såsom gær brød, oste og øl. De lever på huden og i tarmkanalen af raske mennesker og de fleste mennesker aldrig ved de er der. Immunsystemet forhindrer disse Svampen forårsager problemet. Men en person med et svækket immunsystem, eller hvis bihuler er blevet beskadiget ved tidligere bakterielle infektioner eller kirurgi, kan være mere modtagelige for svamp koloniserer sinus hulrum.

Typer

Der er fem klassifikationer af svampeinfektioner bihulebetændelse: allergisk, mycetoma, kronisk granulomatøs, invasiveog eosinofil svampe rhinosinusitus.

Diagnose

Svampeinfektioner i bihulerne kan identificeres ved at dyrke en kultur fra sinus sekreter, gennem kirurgisk biopsi af bihuler. Lægen kan også bestille CT scanninger, nasal ultralyd eller endoskopisk undersøgelse.

Behandling

Svampe sinus infektioner behandles med en kombination eller mundtlige og nasal steroider, nasal anti-fungals og decongestants. I nogle tilfælde, kan kirurgi være nødvendigt at fjerne svamp.

Prognose

Svampeinfektioner bihulebetændelse kan være vanskelige at behandle og kan kræve forsøg med forskellige behandlingsformer. Hvis venstre ubehandlet, kronisk kan bihulebetændelse føre til permanent skade på sinus passager, herunder erosion af knoglen. I sjældne alvorlige tilfælde, infektionen kan sprede sig til øjnene eller hjernen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com