Risici ved ikke iført Medic Alert

09/15/2012 by admin

Risici ved ikke iført Medic Alert

At have en måde at identificere din medicinsk behov i en nødsituation kan være forskellen mellem liv og død. MedicAlert Foundation, der blev grundlagt i 1956, er en medicinsk informationstjeneste, der tjener over 4 millioner mennesker på verdensplan. Det hjælper folk ved at oprette medicinsk armbånd og andre smykker, som giver vigtige oplysninger, såsom en 24 time nødsituation hotlinenummer, en liste af medicinske tilstande eller medicin og et medlem identifikationsnummer.

Fejldiagnosticering

Ikke iført medic alert øger chancerne for at have din sygdomstilstand fejldiagnosticeret. Fejldiagnosticering kan forårsage administration af forkert medicin eller resultatet i en forsinkelse af behandlingen. Der er flere medicinske tilstande, såsom diabetes, epilepsi eller hjertesygdom, som kan præsentere med de samme symptomer i en nødsituation. For eksempel, hvis du er bevidstløs på grund af en diabetisk koma, kan en injektion af insulin være en hurtig løsning; men hvis du uretmæssigt er diagnosticeret, manglen på modtager denne injektion ville have skadelige konsekvenser.

Lægemiddelinteraktioner

I nogle akutte situationer kan det være nødvendigt at administrere medicin. Hvis du tager receptpligtig medicin eller over håndkøbsmedicin, der er øget risiko for lægemiddelinteraktioner, som kan have alvorlige helbredsmæssige virkninger. Ifølge Emergency Medicine er lægemiddelinteraktioner bivirkninger, der kan opstå, når to lægemidler anvendes sammen. Negative lægemiddelinteraktioner kan påvirke, hvordan lægemidler er absorberet, fordelt, metaboliseres og elimineres i kroppen. Som sådan kan medicin administreres i en nødsituation producere en utilsigtet effekt eller være mindre effektive.

Særlige anmodninger

Målet med første responders i en nødsituation er at redde liv. Men hvis du har en særlig anmodning, som ingen genoplivning eller blodtransfusion, dette kan ignoreres, hvis du ikke er iført medic alarm. Desuden, hvis du er organdonor, er det vigtigt, at organer bevares ordentligt, så de kan bruges. Hvis dette ikke er klart i en nødsituation, er der en øget risiko at organer ikke er levedygtig.

Allergi

Under en allergisk reaktion kan du ikke kunne tale eller en allergisk reaktion kan producere en række symptomer, der kan efterligne andre medicinske tilstande. Denne situation kan resultere i døden eller yderligere skade, hvis en første responder ikke administrere de passende stoffer. Ifølge MedicAlert, hvis anafylaksi er forveksles med astma eller hjertestop, kan derefter adrenalin ikke administreres. Derudover eksponering for lægemidler, såsom penicillin, materialer som latex handsker eller visse fødevarer kan fremkalde eller forstærke en allergisk reaktion, hvis disse oplysninger ikke er til stede i en nødsituation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com