Anvendelser af lancetter

09/19/2012 by admin

Diabetikere bruge lancetter på daglig basis, og de bruges også i flere kirurgiske procedurer. De kan bruges alene eller i en fjeder-aktiveret lancing enheden, afhængigt af dine præferencer. De bruges til at overvåge blodsukkeret, udføre blodprøver og at dræne bylder og bylder. De kan bruges på forskellige dele af kroppen. De kommer i forskellige størrelser for komfort og for at tegne en blod drop fra webstedet lancing lettere.

Diabetes

Lancetter anvendes almindeligvis i diabetes til at kontrollere blodsukkeret. Mange mennesker foretrækker at bruge en lancing enhed med en foråret at tvinge lancet ind i huden og derefter trække det meget hurtigt. Disse enheder også tillade brugeren at ændre dybde af penetration forårsaget af lancet afhængigt af følsomheden af finger at være skaaret eller hvis huden er tyk eller hård. Lancing for diabetes sker ofte på daglig basis og skal gentages for at kontrollere blodsukkeret. Der er mange lancing enheder på markedet i tilfælde af en diabetiker har problemer med tegning nok blod fra en finger eller hvis lancing er ekstremt smertefulde.

Udtagning af blodprøve

Som med lancing for blodsukkeret, punktere lancetter bruges til at tage blodprøver finger for at forårsage blødning. Lancetter til blodprøver har punkter, der kommer i forskellige bredder kaldet "målere." Jo højere antallet af måler, jo mindre snit det skaber. Nogle mennesker føler, at højere-antal målere er mindre smertefuldt at bruge end de mindre målere, men det er sværere at få en dråbe blod fra de højere-gauge lancetter. For eksempel, ville en 23-gauge lancet skabe et større hul i fingeren end en 30-gauge lancet. Lancing sker rutinemæssigt for blod arbejde.

Dræning lancetter

Nogle lancetter bruges til at lave små snit til at dræne bylder og bylder. For bylder er læger i stand til at dræne pus ved første bedøvende området og derefter lancing det. Lægen vil lance overhoved i kog, dække såret med gaze og derefter indsætte en væge i området for at gøre det muligt at fortsætte med dræning. Behandlingen er så op til patienten, som skal ændre og rense det berørte område dagligt. Mange bylder på forskellige dele af kroppen kan tømmes. For eksempel kan pyogenic lever bylder og milt abscesser være kirurgisk drænes.

Lancing problemer

Nogle mennesker selv bruger forskellige sporvidder og lancing enheder, stadig har problemer med at opnå en korrekt størrelse dråbe blod glucose overvågning eller for udtagning af blodprøve. I denne situation leverer Diabetes selvledelse hjemmeside nogle nyttige tips. Vask hænderne i varmt vand, hængende hænderne på din side eller ryste hænderne energisk kan bidrage til at øge blodforsyningen til fingerspidserne. Hvis ingen af disse handlinger hjælper, kan du prøve "malkning" blod fra skaaret området af presse fingerspidsen. Startende fra kno, bør du glide ned på længden af fingeren, lokke ud en dråbe blod.

Konklusion

Lancing er en sikker og nødvendig aktivitet for nogle mennesker. Fjederbelastet mekanismer har gjort tanken om lancing dig selv let og næsten smertefri. Lancing bruges stadig i medicinsk indstillinger til at hjælpe afløb puss og væsker fra en inficeret område. Du kan vænne sig til lancing, da det er minimalt smertefulde og praktisere det regelmæssigt med lidt besvær. Diabetisk enheder gør blodsukker overvågning lettere med hver ny opfindelse. Hvis du lancing dig selv, skal du følge alle anvisninger omhyggeligt for at undgå unødige smerter og svært ved at udgyde blod.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com