Hvordan til at tabe, når du har hypothyreoidisme

10/18/2010 by admin

Hvis du har sygdom i skjoldbruskkirtlen, især hypothyroidisme, kan du finde det sværere at tabe sig og føle sig energisk. Du kan også finde, at din vægt tendens til at svinge uanset hvad du gør. Sommetider begynde du bare at vægtstigning, når du ikke har været overbærende i din kost. Dog betyder at være hypo skjoldbruskkirtel ikke, du er dømt til at blive buttede og ude af form. Du nødt bare til at vide, hvad din krop har brug at hjælpe din skjoldbruskkirtelfunktion bedre.

Instruktioner

Kontroller, at du tager den korrekte mængde af skjoldbruskkirtlen medicin som foreskrevet af din læge. Hvis du befinder dig følelse mere træg og tager på i vægt, gå få din skjoldbruskkirtel niveauer kontrolleres for at se, hvis du har brug for en stærkere recept. Kontroller, at du tager din medicin regelmæssigt.

• Øvelse på regelmæssig basis. I særdeleshed, skal du prøve at engagere sig i aktiviteter som yoga, da de inverterede positioner, som nedadgående hund, fremmer blodtilførslen til din hals-området. Din skjoldbruskkirtel er placeret i nakken område, så Medbring blodgennemstrømningen der vil hjælpe med at stimulere din skjoldbruskkirtel til at fungere bedre, mens du komme i form på samme tid. Dette er en dobbelt træning som du træne din krop og din skjoldbruskkirtel!Har til formål at få mindst 30 minutters motion 3 - 4 gange om ugen, men 30 minutter om dagen ville være ideelt. Bortset fra laver nogle yoga, du kan gå vandreture, jogging, svømning eller hvad føles behageligt for dig og får din puls forhøjet. Hvis din apati holder dig fra at få den motivation, der er nødvendige for at udøve, så Meld dig til et fitness klasse. Du vil føle sig mere ansvarlig og motiveret til at dukke op og får støtte fra instruktør fortæller dig hvad du skal gøre i stedet for at forsøge at tvinge dig selv til at beslutte hvad de skal gøre.

• Drik grøn te. Mennesker med hypothyroidisme har tendens til at have langsommere stofskifte. Grøn te hjælper med at øge dit stofskifte, derfor hjælper dig med at tabe. Drikker grøn te vil også øge dit energiniveau, giver dig energi til at udøve da hypothyroidisme kan gøre du føler dig så sløv.

• Supplement med jod. Tag en tang supplement eller købe nogle flydende jod og gøre et jod patch på din hud om størrelsen af et kvartal. Jod bidrager til at forbedre thyreoideafunktion.

• Se min artikel hvordan til at behandle hypothyroidisme naturligvis flere måder at naturligt forbedre din thyreoideafunktion. (Se ressourcer).

Tips & advarsler

  • Undgå fluor, da det hæmmer thyreoideafunktion.
  • 2009 [CCROCK]. Reproduktion i hele eller en del er strengt forbudt

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com