Tør næse fra ilt behandling

03/06/2013 by admin

Personer diagnosticeret med lungekræft eller andre kroniske sygdomme er ofte ordineret oxygenbehandling. Dog til tider kan irritation af mund og næse opstå på grund af langvarig brug af ilt rør eller masker. Flere effektive metoder til håndtering af med en tør næse som følge af iltbehandling vil tilbyde enkeltpersoner nogle nødhjælp fra ubehag eller irritation.

Fugte

Mange bærbare ilt maskiner eller koncentratorer kommer med en luftfugter flaske, som gør det muligt for vandet at blande med ilt, som det flyder. Ilt varmer og hjælper med at forhindre mund, næse og hals bliver tør som ilt der flyder. Brug steril eller destilleret vand, eller du kan vælge for at bruge fyldte flasker. Brug ikke postevand, fordi postevand indeholder mineraler, der kan forårsage sammenklumpningstilsætningsstoffer eller ophobning i maskinen.

Balsam

Du kan berolige en tør og irriteret næse ved hjælp af et vandopløseligt smørende gelé på overlæben og inde i næseborene. Prøv at undgå at få nogen form for smørende gelé på kanyle eller maske for at sikre ilt flow ikke er afbrudt eller kompromitteret. Podninger indeholder tilstrækkelige og ilt-safe geler kan også købes fra medicinsk-forsyning butikker, men spørg din sundhedspleje udbyder eller ilt om anbefalinger efter dine behov.

Natural Retsmidler

Nogle enkeltpersoner finde, at en ny behandling med sesam frøolie giver tilstrækkelig lindring fra tør og irriteret næseborene skyldes konstant oxygenbehandling. Sesam frøolie har været anvendt i generationer, som en naturlig anti-inflammatorisk og antivirale såvel som antioxidant, der lindrer rødme og mild forbrændinger forårsaget af sol eller vind, eller i dette tilfælde konstant ilt flow. Denne olie kan anvendes med en vatpind eller en fingerspids, at overlæben under næsen og på indersiden af næseborene for nødhjælp. Sådanne olie kan findes i de fleste naturlige fødevarer og sundhed butikker. Ikke-medicinsk saltholdige sprays kan også give komfort til irriteret forbindelsesveje. Nøglen til lindring er at forsøge at holde nasal passager fugtet, men diskutere sådanne retsmidler med din læge. Tale med udbyderen af ilt om muligheder for at sikre du ikke bruge farlige eller potentielt brændbare produkter omkring din ilt tanke eller vejrtrækning enheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com