Hvordan man vælger en Over-the-Counter kold retsmidler

10/10/2010 by admin

Hvordan man vælger en Over-the-Counter kold retsmidler

Der er to forskellige aspekter til at vælge en over-the-counter kolde afhjælpe--kæmper årsagen til din sygdom, og mindske sværhedsgraden af infektionens virkning. Denne artikel vil fokusere på lindring af symptomer, at identificere hvad de er og hvad medicin vil afhjælpe dem.

Instruktioner

• Det er svært at angribe årsagen, der er vira. Vi har stadig ikke en masse effektive antivirale lægemidler. Antibiotika er undertiden ordineret, men de er til at bekæmpe bakterielle infektion og rent faktisk kan føre til en bygge i medicin modstand. Der er flere naturlige kosttilskud, der kan hjælpe, herunder C-vitamin, hvidløg, zink, Gyldensegl og echinacea, men virkeligheden er, at du sandsynligvis bare nødt til at ride koldt og lad din kroppens immunsystem gå på arbejde. Shun enhver adfærd, der vil enervate din kroppens forsvar, som rygning og overdrevent drikkeri. Sørg for at få masser af hvile og væsker. Varm grøn te med honning er en god palliativ.

• Vælge en over-the-counter kolde afhjælpe kan være problematisk, da de fleste af dem er en blanding af forskellige stoffer. Dog ønskede ikke over-medicinerer dig selv eller behandle symptomer du behøver.

• En histamin er en neurotransmitter, der kan forårsage betændelse, nysen, kører næser og øjenirritation. Det er ofte kroppens første reaktion på et allergi og en kold. For at bekæmpe disse symptomer, tage en antihistamin. Fordi de kan forårsage døsighed, ikke tage dem med alkohol. Fælles antihistaminer omfatter Brompheniramine, sælges som Dimetapp Cold & allergi Elixir eller Robitussin allergi & hoste flydende; Chlorpheniramine, mærkevarer som Singlet; Dimenhydrinate, Dramamine oprindelige; Diphenhydramin, sælges som Benadryl allergi og Doxylamine, som du finder i Vicks NyQuil og Alka-Seltzer Plus natten kold medicin; og Loratadin, også kendt som Claritin, den første over-the-counter ikke døsig antihistamin.

• En anden bivirkning af en kold er hævelse af slimhinder, især i næsen. Dekongestanter snøre disse blodkar, giver større luftstrøm. Ikke tage dem med vasodilatorer som L - arginin. En populær decongestant er pseudoephedrin, som sælges almindeligvis som Sudafed eller Neo-synephrin. Bivirkninger af dekongestanter kan omfatte agitation eller nervøsitet. Fordi disse lægemidler er systemisk, kan de snøre andre blodkar, der fører til stigning i blodtrykket. Næsespray er en bedre måde at levere dekongestanter, fordi de er aktuelle. Afrin og Vicks Sinex indeholder oxymetazolin hydrochlorid. Fordi nasale dekongestanter arbejde så hurtigt og godt, bruger mange mennesker dem længere end de 3 dag anbefalede grænse. Paradoksalt nok, kan dette føre til en rebound effekt, hvor kroppens slimhinder begynder at svulme op i forventning om fritagelsen for decongestant.

• Analgetika give smertelindring. Disse omfatter aspirin, acetaminophen (Tylenol), ibuprofen (Advil og Motrin), som alle også lavere feber. Ibuprofen reducerer inflammation samt.

• Da slimhinderne er meget klistret, for meget kan havnen mikrobe vækst i lungerne. Expectorants gøre Slim lettere at hoste op, hjælper med at holde luftvejene åbne. En populær slimløsende er Guaifenesin, sælges som Mucinex.

• Endelig er der en klasse af hoste suppressants. Ikke bruge dem hvis du har en våd hoste og du producerer en masse af slimhinderne. Hvis hosten er tør, tage et middel med dextromethorphan Robitussin og Coricidin. Men du må ikke tage for meget. I store doser kan den fungere som en hallucinogene stof.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en vedvarende temperatur i 100's for mere end et par dage og synes at blive værre, søge lægehjælp.
  • Robitussin misbrug er et voksende problem med teenagere, der tænder på det, fordi det er lettere at få end alkohol.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com