Hvilken effekt har rygning cigaretter på en persons lungerne?

10/21/2012 by admin

Hvilken effekt har rygning cigaretter på en persons lungerne?

Cigaretrygning skadelige for lungerne. Ifølge National Institute på stof misbrug (NIDA) er nikotin den hyppigst anvendte vanedannende stof. Yderligere, 96 procent af lungekræft kræfttilfælde i Amerika afledt af cigaretrygning.

Ingredienser

Cigaretrøg er en blanding af kemikalier, der produceres fra afbrænding af tobak og dets komponenter. Det indeholder tjære, cyanid, benzen, formaldehyd, træsprit, acetylen, ammoniak og poison gas carbonmonoxid og nitrogenoxid.

Effekter

Ifølge American Cancer Society starter lungeskader tidligt i rygere; en cigaret ryger lunger fungerer på et lavere niveau end hos ikke-rygere, og det bliver værre, da han holder rygning. Rygning kan resultere i forskellige lungesygdomme ud over lungekræft.

Kronisk bronkitis

Når dine lunger begynde at producere mere slim på hyppigere, din airways får hævede og du udvikle en kronisk hoste--ubehag kronisk bronkitis - hvilket kan resultere i ikke kun men alvorlige infektioner.

Emfysem

Emfysem er en lungesygdom, der gradvist græskar rygerens evne til at trække vejret. I de senere stadier af emfysem, kan patienten indånder komfortabelt kun hvis hun bærer en ilt rør under næsen.

KOL

Kronisk obstruktiv pulmonal sygdom (KOL) resulterer i patienten altid gisper efter vejret og føles som om han er ved at drukne. I de senere stadier er det en af de mest bekymrende for alle medicinske emner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com