Bortskaffelse af høreapparat batterier

09/25/2012 by admin

Batterier indeholder kemikalier og tungmetaller, der kan forårsage miljørisici, så det er vigtigt at ordentligt afhænde dem. Høreapparat brugerne har forskellige muligheder for sikker bortskaffelse af deres høreapparat batterier.

Komponenter

Høreapparat batterier er typisk sammensat af kviksølv, sølv eller zink. Kontroller pakken for at finde ud af, hvad metal er i dine batterier. Bortskaffelse vejledningen kan trykkes på bagsiden af pakken.

Farligt husholdningsaffald websteder

En af de bedste måder at bortskaffe høreapparat batterier er at tage dem til din lokale husholdnings-farligt affald indsamling site. Spørg din county regering, en genbrugsstation eller virksomheden skrald om den nærmeste websted.

Sølv-oxid batterier

Miljø, sundhed og sikkerhed Online, kan du bortskaffe sølvoxid høreapparat batterier i din regelmæssig skrald, under en forbruger fritagelse i det føderale bevarelse af ressourcerne og Recovery Act.

Husholdningernes samling programmer

Høreapparat batterier kan blive taget til en husstand collection program. Men, miljø, sundhed og sikkerhed Online siger mange batterier indsamles via disse programmer ender i farligt affald deponeres.

Statslige forskrifter

Mange stater har batteriet genanvendelse love. I Californien, skal alle batterier betragtes som farligt affald og genbruges eller taget til en husholdnings-farligt affald facilitet eller en universel affald handleren, miljø, sundhed og sikkerhed Online.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com