OSHA brandsikkerhed

10/16/2010 by admin

Ifølge Bureau of Labor Statistics, brande tegnede sig for 3% af arbejdspladsen dødsulykker i 2007. Mænd afholdt en højere procentdel af fatal arbejdsskader skyldes for at fyre end kvinder. Heldigvis, statslige organer som OSHA (Occupational Safety and Health Administration) kan håndhæve brand sikkerhedsstandarder og praksis på arbejdspladsen.

OSHA inspektioner

OSHA sikrer arbejdspladser følger ordentlig sikkerhed protokoller ved inspektion af arbejdspladsen. Under kontrolundersøgelser brand OSHA kontrollerer om arbejdsgiverne overholder sikkerhedsstandarderne.

Evakueringsplaner

Nødevakuering planlægning er også et instrument, der OSHA bruger til at sikre, at arbejdstagerne beskyttes under brand nødsituationer. Arbejdsgiveren er ansvarlig for at have en skriftlig beredskabsplan at evakuere medarbejdere. I nogle tilfælde er specifikke medarbejdere uddannet og tildelt visse opgaver i en nødsituation i tilfælde af en brand.

Ild udgange

Ild udgange er essentielle i ethvert arbejdssted. Hver bygning skal have mindst to flugtveje, der kan bruges under en brand.

Brandslukkere

OSHA kræver også, at arbejdspladser er udstyret med brandslukkere. Ildslukkere skal først godkendes af OSHA og skal også holdes i god driftstilstand.

Nationalt brand forebyggelse uge

En anden måde at brandsikkerhed på arbejdspladsen er tilskyndet er gennem årlige begivenheder. For eksempel, er hvert år der ugen nationale brand forebyggelse. I løbet af ugen, er fokus på brandsikkerhed i hjemmet og arbejdspladsen understreget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com