Behandlinger for alkoholikere med næringsstoffer & aminosyrer

04/12/2012 by admin

Behandlinger for alkoholikere med næringsstoffer & aminosyrer

Når du har virkelig fast besluttet på at du har et problem med alkohol, er der ingen tid at spilde i forsøget på at bringe sundhed tilbage til din krop. Der er mange næringsstoffer og aminosyrer, som du kan bruge til afgiftning, leveren sundhed og hjælpe med dine symptomer på tilbagetrækning. Ikke alle disse udsagn er blevet evalueret af læger eller FDA, så vær forsigtig, når du ændrer din kost og kosttilskud.

Aminosyrer for alkoholikere, del 1

Protein mangler ofte alkoholikere og det anbefales at du forbedre dit proteinindtag eller tage en aminosyre supplement straks at forbedre din krops sundhed. Det anbefales at fortsætte denne koncentration på protein eller tilskud til flere måneder for at hjælpe kroppen komme tilbage i sync. Aminosyren L-Gluatmine kan bidrage til at genoprette niveauer af Gamma-amino smørsyre (GABA) til kroppen, som GABA er kilde til brændstof til hele hjernen. Når der er mangel på L-glutamin symptomerne omfatter hypoglykæmi, humørsvingninger og stress, og det korrekte beløb kan føre til normal blodsukker og humør niveauer plus en naturlig resistens over for stress og cravings. GABA, selv kan også findes i aminosyre kosttilskud og proteinkilder. GABA kan bidrage til at fremme afslapning og ro. Disse to aminosyrer, når kombineret med en B-kompleks vitamin og kudzu vin ekstrakter kan hjælpe med stærk tilbagetrækning og trang symptomer.

Aminosyrer, del 2

N-acetylcystein (NAC) er en aminosyre, der kan bruges i afgiftning proces, når kombineret med urter som mælk tidsel og phospholipid phosphatidylcholin. D-phenylalanin kan hjælpe med genopretning af endorfiner i hjernen og kan begrænse trang, mild depression og forbedre energi og fokus. L-phenylalanin forbedrer niveauet af noradrenalin og dopamin i hjernen og har været brugt til at hjælpe mange forskellige afhængighed herunder alkohol. Denne aminosyre er også nyttigt for at forbedre depression, trang og mental fokus. L-Tryptophan forbedrer serotonin niveauer og når det mangler det kan føre til lavt selvværd, irritabilitet, søvnproblemer og raseri. Som det er genindført i systemet, kan det forbedre appetit, humør og søvn forstyrrelser. Ikke kun gøre disse aminosyrer hjælper med at regulere hormonniveauer, men de vil også handle på opbygning af tabt muskel og forsøger at regenerere leveren.

Vitaminer og urter

Der er en stor næringsstof mangel i mange alkoholikere og det kan afhjælpes ved en stor kursus af vitaminer og urter. C-vitamin, E-vitamin og essentielle fedtsyrer som gamma-linolensyre er vigtige, da de hjælper i inddrivelse proces og kan forbedre sundhed, der er blevet svækket af alkohol. Da mange alkoholikere lider af lav glukose via hypoglykæmi, vil det vigtige mineral chrom bidrage til at lige dette niveau og mindske træthed. Under tilbagetrækning fase er det vigtigt at indtage ernæringsmæssige væsker da appetit kan være lav. Nogle eksempler er frugt og grøntsagsjuice, sund natriumfattige supper og urteteer, der indeholder kalot, kamille og baldrian rod. Leverfunktionen problemer kan kræve dig til at supplere vitamin behandles i den i leveren som vitamin A, D, E og K. afgiftning urter som ginseng, cayenne, pebermynte, mælk tidsel og aminosyren L-Cystein kan bidrage til ren giftstoffer ud af dit system.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com