Røde øreinfektion

04/14/2012 by admin

En rød øreinfektion er en tilstand, hvor en persons øre er smittet og viser en lys rød farve. Rødme og hævelse er typisk mest mærkbar i spædbørn og yngre børn, men kan også forekomme hos voksne. Øreinfektioner kan være smertefulde og kan undertiden føre til hørelse skade eller endog tab hvis venstre ubehandlet.

Typer

Der er to hovedtyper af øreinfektioner: anklagen af ottis media med effusion (OME) er en infektion i mellemøret med nogen symptomer på det ydre øre, og akut anklagen af ottis medier (AOM) er et mellemøret infektion med rødme og hævelse på ydersiden af øret. AOM er typisk hvad ville blive omtalt som en "røde øreinfektion."

Identifikation

En rød øreinfektion opstår, når bakterier kommer ind i øret, forårsager en infektion, smerter og hævelse. Der er en række forskellige bakterier, der kan forårsage en øreinfektion; kun en læge kan ordentligt diagnosticere en øreinfektion og give behandling.

Behandling

Røde øreinfektioner er typisk behandlet med antibiotika for at dræbe en infektion. Hvis et barn har hyppige røde øreinfektioner kan en læge også overveje kirurgisk indsætte rør i ørerne for at forbedre dræning og forebygge fremtidige infektioner opstår.

Tidsramme

Når en patient begynder at tage antibiotika, vil en rød øreinfektion typisk sidste to til tre dage før den er helt ryddet.

Potentielle

Røde øreinfektioner er ofte ledsaget af feber og øvre luftvejsinfektioner hos yngre børn. Start antibiotika tidligt i infektionen kan medvirke til at reducere skader på barnets øre og kan hjælpe med at bekæmpe luftvejsinfektion så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com