Om Cayenne peber

04/13/2012 by admin

Cayenne peber er en populær mad krydderier kendt for at tilføje spicy hotness til enhver parabol. Afledt af tørret og knust chili peber, cayenne krydderier kan bruges i madlavning eller peber kan føjes hele, i strimler, klumper eller hakkede bits til mange opskrifter. Peber er også menes at være effektiv til at lindre en række sundhedsmæssige lidelser.

Identifikation

Cayenne peber er også benævnt Capsicum frutescens. Cayenne anlægget producerer bælg eller peberfrugter indeholder frø. Kødet af peber samt frø kan tørres for at gøre en pulveriseret urt skal tages som et kosttilskud eller brugt som et krydderi.

Fordele

En undersøgelse ledet af Akio Mori og rapporteret i 15 marts 2006 spørgsmålet om kræftforskning konkluderet, at capsaicin, en komponent af rød peber, hæmmer udviklingen af prostata cancerceller. I April 1993 udgave af tidsskriftet Cephalalgia hedder David R. Marks at capsaicin kan være nyttige i behandling af klyngehovedpine.

Overvejelser

Capsaicin er den kemiske at giver peberfrugter deres hotness. Capsaicin omtales som "TNT" på grund af de eksplosive og umiddelbare virkninger forårsaget af selv en kort smag af cayenne.

Typer

Cayenne er kun én af en række chilipebre, der er vant til sæson mad og indeholder capsaicin. Andre omfatter jalapenos, habaneros og chile de arbol.

Historie

Cayenne peber stammer fra Central og Sydamerika tusinder af år siden. Lande i de to regioner er kendt og elsket for deres varme og krydret regionale fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com