Tips til bløde læber

08/09/2010 by admin

Tips til bløde læber

Huden på en persons læber er påvirket af elementer, der omfatter indre sundhed, miljøeksponering og hydrering niveauer i kroppen. I modsætning til huden på andre områder af kroppen producere læber ikke en naturlig olie for fugt. Bløde læber vedligeholdes ved at nå og opretholde et godt niveau af fugt i læberne.

Hydrering

Drikkevand holder læberne bløde ved at hjælpe hudceller opretholde et godt niveau af hydrering. Tørre læber, ligesom tør hud, opstår, når en person er dehydreret. Tres procent af den menneskelige krop består af vand, og det er ansvarlig for funktioner, der omfatter at fjerne giftstoffer fra vitale organer og overføre næringsstoffer til cellerne. Drikke om otte kopper af otte ounces vand holder om dagen hudens celler fra tørring.

Læbepomade

Læbepomade sæler i læber fugt og beskytter dem mod skadelige elementer i miljøet. Bunden af læbepomade bør være en ingrediens som råolie og bivoks. Basen er elementet i læbepomade, at sæler i fugt. Blødgøringsmidler ligesom aloe eller lanolin er føjet til læbepomade til at blødgøre læber. De ekstra vitaminer og næringsstoffer i lip balm arbejde at regenerere beskadigede væv. Nogle balsam også beskytte læber fra solen med en ingrediens med mindst SPF 15.

Læbe eksfoliering

Når tørhed forårsager den øverste lag af huden på læberne til at skrælle, kan læbe eksfoliering fjerne den beskadigede hud og afsløre den ny og blødere lag af huden under den. Den enkleste metode til læbe eksfoliering er forsigtigt at gnide en fugtig vaskeklud på tværs af læberne. Multifunktionelle kommercielle læbe eksfoliering scrubs er også tilgængelige, med ingredienser, fugter, reducerer tegn på ældning og eksfolierer.

Aloe Vera

Gel i en aloe vera plante er en naturlig fugtighedscreme. Det tiltrækker fugt fra omgivelserne ved at indsamle enhver vand dampe i luften. Hvis aloe er anvendt direkte på læberne, vil dens evne til at tiltrække fugt fastholde læbe blødhed.

Opretholde en sund kost

Huden på en persons læber er lig hud andre steder på kroppen, når det kommer til at afspejler kroppens generelle sundhed. Fødevarer, der er rig på næringsstoffer, såsom frugt og grøntsager, kan forbedre den tilstand og udseende af læberne. Fødevarer eller kosttilskud, der indeholder vitaminer B og E er især nyttige i at opnå bløde læber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com