Kroniske lændesmerter behandlinger

04/24/2012 by admin

Lav tilbage smerte kan ramme for en række årsager og normalt løser på sin egen efter et par dage eller endda uger. Rygsmerter, der varer mere end tre måneder anses for at være kroniske. Kroniske lændesmerter kan interferere med daglige aktiviteter. Behandlingsmuligheder afhænger af arten og omfanget af smerten.

Kroniske lændesmerter

Lav tilbage smerte---smerter overalt i området under ribbenene til området balder---kan være forårsaget fra en enkelt muskel stamme eller skade til en medicinsk tilstand, såsom ændringer i rygsøjlen eller spinal diske. Lejlighedsvis, kan mere alvorlige medicinske problemer, såsom visse former for kræft, bidrage til lændesmerter.

Smerteopfattelse med kroniske lændesmerter

Smerte er en subjektiv symptom---ikke to mennesker føler smerte på samme måde. Derfor, afhængigt af den underliggende årsag og personens opfattelse af smerter, kroniske lændesmerter kan være lige så pinefuld som akutte lændesmerter. Én måde at vurdere smerte symptomer er at udnytte en smerte skala, der gør det muligt at fastslå, om smerten er ændret.

Konservative kronisk lav tilbage smerte Self behandlinger

Kroniske lændesmerter behandlinger omfatter over-the-counter smertestillende og anvendelse af fugtig varme i form af en varmepude eller varm blød at mindske muskelstivhed. Deltager i regelmæssig stretching og en øvelse rutine med vægt på ryggen og core eller stammen musklerne opretholde hjælper med at muskelstyrke og fleksibilitet. Tilpasning daglige aktiviteter, der forårsager en stigning i smerte, og øve korrekte arbejdsstillinger og krop mekanik kan hjælpe med at forhindre yderligere episoder af akut eller forværret lændesmerter.

Professionel kroniske lændesmerter behandlinger

Kroniske lændesmerter, der interfererer med aktiviteter i dagligdagen kan har brug for professionel pleje. Pain management specialister tilbyder behandlingsmuligheder lige fra receptpligtig medicin til at lindre smerter til epidural steroid injektioner at reducere betændelse. I svære tilfælde af kroniske lændesmerter kan kirurgisk indgreb til at rette problemer såsom diskusprolaps diske være nødvendigt.

Alternative kroniske lændesmerter behandlingsmuligheder

Alternative behandlingsmuligheder for kroniske lændesmerter omfatte fysisk terapi, som kan give en omfattende udspænding og motion program kombineret med modaliteter designet til at reducere smerter. Det kan også give måder at håndtere daglige smerter problemer ved at fokusere på ordentlig krop mekanik til specifikke aktiviteter. Fodmassage terapi kan reducere samlede muskel spændinger og stress problemer, der kan hæmme recovery. Chiropractics justere rygsøjlen og kan reducere smerter eller ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com