Hvordan til behandling af søvnløshed uden receptpligtig medicin

04/04/2012 by admin

Hvordan til behandling af søvnløshed uden receptpligtig medicin

Over 35 millioner amerikanere lider med søvnløshed, hvad enten det er lejlighedsvis eller ofte. For dem, der beskæftiger sig med ofte tilbagevendende søvnløshed, kan det være yderst vanskeligt at håndtere. Søvnløshed efterlader dig udmattet og drænet i løbet af dagen tid, timer og elendige og rastløse om natten. Mange mennesker ikke føler sig trygge tage tunge receptpligtig sovemedicin til at behandle deres søvnløshed. Disse recepter kan forårsage ubehagelige bivirkninger hos nogle mennesker og mange bare som beroligende midler måde gør ikke dem til at føle. Hvis det er tilfældet med du forvisset om, at der er andre ting du kan gøre for at behandle din søvnløshed derhjemme uden brug af receptpligtig medicin.

Instruktioner

• Start med de mest blide hjem retsmidler først. Gør ikke tage lur i løbet af dagen, undgå koffein og sukker efter 6 pm og indarbejde motion i din daglige rutine. Du kan også prøve nogle beroligende hjem retsmidler til din søvnløshed. Varm mælk har været brugt i år for sin søvn fremkaldende evner. Lavendel og kamille aromaterapi er også meget vellykket for mange mennesker. Prøv at tage et varmt bad med Lavendelolie og kamille. Når du er færdig med du bad sip nogle varm mælk og nyde rolige og stille aktiviteter, mens du skifte din krop ind i sleep-tid. Holde lys så svagt som muligt for at undgå enhver syne relateret nat og dag forvirring.

• Hvis disse retsmidler netop ikke gør det, kan du overveje naturlige kosttilskud. Der er mange på markedet, som kan hjælpe dig til at sove. Den mest populære af disse er melatonin. Melatonin er et naturligt forekommende stof i kroppen, der hjælper med at regulere døgnrytme. Du kan finde melatonin kosttilskud på de fleste apoteker og vitamin butikker. En anden meget populær urtekosttilskud for søvnløshed er baldrianrod. Baldrian er en plante, der er hjemmehørende i Europa og Asien. Valerian root er blevet brugt til at behandle sovende vanskeligheder for allerede i oldtidens Grækenland og romertiden. Valerian root når forbruges producerer en døsig effekt som hjælper mange mennesker falder i søvn lettere.

• Akupunktur er en anden stor alternativ afhjælpe for søvnforstyrrelser eller søvnløshed. Mange mennesker sværger, at deres søvnløshed er væsentligt forbedret med hyppige rejser til akupunktør. Akupunktur har været brugt i århundreder til at støtte kroppen i healing, afslappende og bevare et godt helbred.

Tips & advarsler

  • Søvnløshed kan ofte være et symptom på en alvorlig underliggende medicinsk tilstand. Hvis din søvnløshed ikke forbedres eller forværres skal du kontakte din læge. Han eller hun måske gerne køre tests for at udelukke sygdomme, der kan være årsag til du har søvnbesvær

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com