Sådan tilføjes en nyfødt til Premera

04/09/2012 by admin

Premera er en del af familien Blue Cross Blue Shield sygesikring, at yde sundhedspleje dækning til enkeltpersoner og familier i Washington og Alaska. Hvis du er forsikret med Premera og har en baby, du har brug at tilføje baby til din politik efter hendes fødsel. Tilføje din nyfødte til din Premera politik er ikke svært og tager kun et øjeblik. Fremgangsmåden varierer afhængigt af din nyfødte deler dit efternavn eller ej, eller hvis du har en individuel sundhedspleje plan snarere end en familie plan.

Instruktioner

Tilføje nyfødte til enkelte politiske

• Tilføje en nyfødt til din individuelle politik inden for 60 dage efter barnets fødsel. Hvis du har en individuel sundhed forsikringspolice, er processen med at tilføje din nyfødte til din politik det samme om dit barn har samme efternavn eller et andet efternavn end dig; Du skal ændre din plan fra en person til en familie plan når du tilføjer en nyfødt.

• Opkald Premera kunde servicelinje på 800-722-1471. I April 2011 er på kontoret åbent fra 9 am til 5 PM mandag til fredag.

• Give repræsentant med dit navn, politik nummer, CPR-nummer og dit hjem adresse. Forklare agenten at du har en nyfødt og skal føje hende til din politik. Premera agent vil hjælpe dig med at ændre din plan til en familie plan og tilføje din nyfødte.

• Give agenten navn og fødselsdato datoen for din nyfødte. Hvis du har modtaget din nyfødte sygesikringsbevis før du tilføjer ham til din politik bør du give det så godt; Hvis du ikke har modtaget det kort, du skal ringe til Premera hvis du vil tilføje nummeret til politikken, når kortet kommer.

• Bekræfte ændringerne til din politik og nedskrive det bekræftelsesnummer, du får. Premera vil sende en ny sundheds-forsikring pakke skitserer og beskriver din politik inden for to uger for at ændre dine oplysninger. Din nyfødte dækning begynder straks.

Tilføje nyfødte med samme efternavn familiepolitik

• Ringe til nummeret på bagsiden af din Premera sygesikringskort til at tilføje en nyfødt, der deler dit efternavn til din familiepolitik.

• Give agenten på telefonen med dit navn, politik nummer og SSN. Fortælle agenten, du ønsker at tilføje et nyfødt barn til din politik.

• Give agenten din nyfødte navn, fødselsdato, køn og barnet 's SSN--hvis sygesikringsbevis er allerede ankommet. Du vil modtage en ny sundhedspleje pakke med posten senest to uger efter tilføjer din nyfødte. Hendes dækning begynder straks.

Tilføje en nyfødt med et andet efternavn til en familiepolitik

• Skriv et brev til BCBS Premera til at tilføje en nyfødt med et anderledes end dit efternavn til din familiepolitik. BCBS Premera kræver skriftlig meddelelse til foretage denne ændring. BCBS tillader kunder af visse Premera planer til at komponere deres egne breve; nogle Premera planer kræver kunder udfylde en ansøgning at tilføje nyfødte til politikker. Log ind på din BCBS online konto at se hvilken metode er acceptabelt under dine BCBS Premera politik.

• Omfatter navnet på barnet, den dato du ønsker dækning til at begynde, barnets fødselsdato, køn ved fødslen, adresse og dit forhold til barnet. Hvis du har modtaget omfatter barnets sygesikringsbevis antallet i brevet. Brevet skal indeholde dit navn og politik nummer så godt.

• Mail din nyfødte tilføjelse anmodning til adressen angivet online eller på den nyfødte ansøgning om din personlige type BCBS Premera politik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com