Helbredelsesmetoder for gær

06/08/2012 by admin

En overvækst af gær i kroppen kan manifestere i mange uønskede måder. I tilfælde hvor gæren gengiver ude af kontrol, kan en symptomatisk munden infektion kaldes trøske forekomme, i kombination med tarm forstyrrelser. For kvinder opstår en vaginal gær infektion som et resultat. Selv om receptpligtig medicin er tilgængelige, vil naturlige skridt til at reducere mængden af gær i kroppen bidrage til at forhindre det i at komme tilbage.

Årsager til gær overvækst

Candida albicans er en type af gær, der lever naturligt inde i fordøjelsessystemet og genital skrifter. Men der er andre typer af nyttige bakterier til stede, skal konkurrere med gær til mad, når der er for meget gær i kroppen. Gæren begynder at angribe disse "venlige bakterier", og ubehagelige symptomer opleves som et resultat.

Når receptpligtige antibiotika er taget til at hjælpe helbrede en sygdom, er et resultat, at mængden af gode bakterier i kroppen bliver formindsket. Dette giver gær højborg og kan forårsage intestinal ubehag i begge køn og vaginal gær infektioner hos kvinder. For meget gær kan manifestere sig i mænd som fodsvamp og jock kløe.

En gær overvækst kendt som candidiasis har også en tendens til at forekomme i dem med undertrykt immunitet som bekæmpelse af kræft eller AIDS.

Spise for meget sukker kan forårsage eller forværre en overvækst af gær. Dette er fordi gær feeds på sukker. Når at tage et kursus af antibiotika, eller hvis en gær infektion er mistænkt, er fjerne sukker et vigtigt skridt at tage for at minimere problemet.

Standard medicinske muligheder

Efter diagnose, vil en læge ofte ordinere Diflucan til en kvinde, der har en gær infektion. Dette er en lille pille, der virker over flere dage til at dræbe gær. Selv om dette lyder som en nem løsning, kan det ofte tip skalaer i den anden retning, forårsager en overvækst af en anden type af bakterier, der kan forårsage bakteriel vaginose.

Kvinder, der har en gær infektion ofte vælge en over-the-counter aktuel medicin såsom miconazol. Plussiden er, at dette ofte hjælper med at bringe hurtig lindring af symptomer. Ulempen er at over-the-counter medicin ofte er dyre og kræver flere dage af intern brug før gær infektion er helbredt.

Hærdning Gær holistisk

Dr. Andrew Weil anbefaler at tage acidophilus kultur efter måltider og spise rå hvidløg dagligt som det fungerer som en naturlig svampedræbende middel. Han anbefaler også behandling af gær infektion udvortes ved at indsætte en spiseskefuld af flydende acidophilus kultur direkte i skeden med en gummi pære sprøjten. En løsning af tea tree olie og vand, der anvendes som en douche kan også være nyttigt at lindre symptomer.

Phyllis A. Balch, der skrev "Recept for ernæringsmæssige Healing", siger kvinder skal bære kun hvid bomuld undertøj, som syntetiske fibre er kendt for at øge sved og fælde bakterier. Hun anbefaler også at stoppe brugen af p-piller, indtil betingelsen rydder op, da de kan forstyrre balancen af mikroorganismer i kroppen.

For at helbrede gær, bør kosten være fri for sukker, frugt, bagværk og alkohol. Spise yoghurt, grøntsager, fisk og glutenfri korn vil give kroppen støtte det skal balancere sig naturligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com