Mest effektive hårtab behandlinger

07/14/2012 by admin

Hårtab påvirker op til 50 procent af mændene og 30 procent af kvinder og kan medføre tab af selvværd og selvtillid. Hårtab hos både mænd og kvinder menes at være forårsaget af en række faktorer, herunder anvendelsen af visse medikamenter, stress, genetik og hormoner. Selv om der er ingen kur for androgen alopeci (gradvis hårtab) eller alopeci areata (hårtab i steder), er der nogle medicin på markedet, der bruges til at behandle betingelsen.

Minoxidil

Minoxidil virker for omkring 19 procent af kvinder og en lille procentdel af mænd til behandling af androgen alopeci (mandlige og kvindelige mønster skaldethed), som normalt opstår på grund af genetiske faktorer over en årrække. For kvinder i særdeleshed er Minoxidil imidlertid den mest effektiv hårtab behandling på markedet. Ifølge, americanhairloss.org mænd og kvinder bør begynde behandling tidligt for at opleve færre skader på hårsækken og behandling skal fortsætte i det uendelige at bevare hårvækst. Minoxidil virker formentlig ved at dilatere blodkar til at stimulere hårvækst. I øjeblikket kun en 2% opløsning af Minoxidil er tilgængelig til at behandle kvinder, og op til 5 procent er tilgængelig for mænd. Minoxidil virker bedst på hårtab, der opstår i området krone i hovedbunden. Minoxidil kan købes i håndkøb i de fleste kiosker.

Propecia/Proscar

Propecia virker blok fremstilling af dihydrotestosteron (DHT), som menes at angribe og ødelægge i hårsækken og få det til at falde ud. Propecia virker i 65 procent af mændene og er effektiv i voksende hår i toppen (toppunkt) og midt-området i hovedbunden. Propecia er taget i pilleform dagligt og er tilgængelig via receptpligtige. Propecia har vist sig at være effektiv i både mænd og kvinder, men kvinder der er gravide eller ammer bør ikke selv røre stof på grund af muligheden for fosterskader.

Kortison behandlinger

Alopecia areata er hårtab, der opstår, når kroppen afviser hår på grund af en immunsystem reaktion. Ifølge follicle.com, hvide blodlegemer angribe hårsækken og tvinge det ind i telogen (hvilende) fase af vækst, det aldrig kommer tilbage, og det i sidste ende falder ud. Kortison behandlinger tilbydes i form af aktuelle steroid cremer, orale kortison tabletter og kortison indsprøjtninger leveret i det berørte område. Kortison menes at reducere immunsystemet og inflammation svar og forårsage hår til at vende tilbage til stadiet anagen (voksende). Kortison behandling er tilgængelig for både mænd og kvinder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com