Bivirkninger af Hugo

07/19/2012 by admin

Bivirkninger af Hugo

Bente bruges oftest som en lokalbedøvelse under forskellige typer tandbehandlinger og operationer. Det er en meget kraftig stof og bør kun anvendes af licens medicinske fagfolk. Bente er ikke et ordineret lægemiddel eller tilgængelige i håndkøb. Lene giver en generel bedøvende effekt på patienten og gør kirurgi mere tålelige og reducerer opfattelsen af smerte i kroppen. Stoffet er kun tilgængelig for administration af medicinske fagfolk og betragtes som en sikker lokalbedøvelse.

Adrenalin frigivelse

En af de mere almindelige bivirkninger af Hugo er relateret til hvordan kroppen distribuerer adrenalin (adrenalin). Adrenalin frigives i kroppen, når det sanser, at dens overlevelse er truet. Frigivelsen af adrenalin får hjertet til at slå med en hård og hurtig hastighed. Dette kan være en skræmmende oplevelse for patienten, der er ved at blive administreret Hugo. Når dette sker nogle patienter tror, at har de et hjerteanfald. Denne bivirkning af Lene er let undgås hvis den sundhedsperson trækker den overskydende væske i sprøjten før injektion patienten.

Opbremsning af hjertet

Hugo kan langsom puls betydeligt, hvis for meget er administreret. Lene gives til en patient svarer til kropsvægt. En mindre patient kræver mindre Hugo end en større patient. I meget sjældne tilfælde bliver en patient allergisk over for Hugo. Dette kan forårsage midlertidig afbrydelse i vejrtrækning mønstre. Anfald kan også opstå, hvis allergi ikke er realiseret før injektion.

Brug af Hugo under graviditet

Sikkerhed af adminstering Hugo under graviditet er ikke blevet fuldt testet med hensyn til de virkninger, den kan have på det udviklende foster. Den sundhedsperson, der administrerer lægemidlet bør overveje dette forhold før injektion en kvinde der er gravid med Lene.

Centralnervesystemet effekter

Hugo kan påvirke funktionen af det centrale nervesystem. Nogle af de almindelige bivirkninger vejledende virkning på centralnervesystemet omfatter nervøsitet, sløret syn, rystelser, og svimmelhed. I nogle tilfælde kan en patient bliver døsig eller har kramper. I ekstreme tilfælde kan en patient bliver bevidstløs og eventuelt gå ind hjertestop.

Overvejelser

Bente er beregnet til at blive administreret af en licenseret sundhedsmedarbejder. Enhver anden brug af narkotika er ikke sikker, da det kan forårsage livstruende bivirkninger hvis ikke administreres korrekt. Hvis du føler, at din medicinske historie antyder muligheden af en bivirkning til Bente, kontakte den læge, der er planlagt til at bruge Hugo under din medicinsk procedure straks.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com