Oplysninger om trin to prostatakræft

05/24/2012 by admin

Næsten 30.000 mand dø af prostata cancer hvert år i USA, Ifølge National Cancer Institute (NCI). Prostatakræft er mest almindelig hos mænd over en alder af 65 og dem med en familie historie. Ligesom andre former for kræft, er prostatakræft opdelt i faser til tilstrækkeligt beskrive symptomer, prognose og behandling.

Definition

Prostatakræft er siges at være i fase II, når tumor er større end i fase jeg, men kræften ikke har spredt sig uden for prostata.

Symptomer

Da Prostata Cancer Foundation noter, de tidlige stadier af prostatakræft, herunder fase II, ikke kan påvise nogen mærkbare symptomer. Hvis symptomerne optræder, kan de indeholde hyppig vandladning, svage urin flow og smerte mens urinating.

Afsløring

NCI har fundet at fase II prostata cancer kan normalt påvises gennem en fysisk eksamen, såsom en rektal eksamen, og det kan også dukke op på en sonagram.

Behandling

Kirurgi kan anvendes til behandling af tidlige former for prostatakræft, herunder faser I og II. NCI omfatter også stråling og hormon behandlinger som passende behandlinger for fase II prostata cancer.

Overlevelsesrater

De langsigtede udsigter for mænd med fase II prostata cancer er ganske opmuntrende. Ifølge Cancer Research Center, den 5-årige overlevelsesrate for stadier jeg og II er 99 procent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com