Hvordan til at forhandle med tandlægen

05/21/2012 by admin

Mange mennesker undgå at gå til tandlægen, fordi de ikke har råd til det. Besøge tandlægen kan være dyrt, fordi mange mennesker ikke har sundhedspleje planer, der dækker udgifter til tandpleje. Nogle Tandlæger kan overveje at forhandle prisen på de tjenester, de tilbyder ud af en ånd af offentlig tjeneste eller til at sikre, at de får business.

Instruktioner

• Spørg, hvis din tandlæge tilbyder nedsatte priser for dem uden dental forsikringsdækning. Mange tandlæger er villig til at give rabatter, men kun hvis kunderne bede om dem. Hvis du har aldrig tænkt på at spørge, kan det være en god idé at.

• Være direkte om grunden til du ønsker at forhandle prisen på din tandbehandling. Hvis du oplever penge problemer, kan din tandlæge sympatisere. Hvis der er en specifik årsag til de problemer, du oplever, kan din tandlæge også være villig til at forhandle med dig. Den vigtigste ting du kan gøre er, være ærlig. At gøre op undskyldninger eller lyver om, hvorfor du vil prissat lavere tandpleje er slet ikke ideel.

• Tal med din tandlæge om enhver betaling planer, som de kan tilbyde. Betaling planer kan ikke tilbyde dig lavere priser, som du ville finde med en rabat, men betaling planer tillader, at du skal betale for tandpleje i mindre betalinger i stedet for et engangsbeløb. Dette kan gøre gå til tandlægen en langt mere overkommelig mulighed for dig.

• Foreslå idéen om henvise andre. Nogle virksomheder tilbyder rabatter til dem, der vedrører dem et vist antal mennesker. Hvis du kan opfordre dine venner, familie, naboer eller kollegaer at bruge din tandlæge, er der en chance for at din tandlæge kan være villig til at give dig en lavere pris for nye kunder.

• Bevise, at du vil være en regelmæssig klient til din tandlæge. De fleste tandlæger vil ikke ønsker at tilbyde rabatter til kunder, de aldrig vil se igen. Gør mindst et par besøg hos tandlægen før beder om en forhandling i pris er ideel. Hvis du beder om en rabat lige med det samme og din tandlæge er villig til at forhandle, være sikker på at tænke over booking en fremtidig aftale.

• Husk, at din tandlæge ikke behøver at forhandle priser. Enhver tandlæge, der er villige til at tilbyde lavere priser er følsomme over for deres kunders behov, men tandlæger er også forretningsfolk, der har brug for at vende en fortjeneste for at holde sig selv, deres ansatte og deres kontorer i drift. Der er ingen grund til at blive ked af det på en tandlæge, der ikke er villig til at forhandle priser med dig.

Tips & advarsler

  • Kan du prøve en forhandler med et par forskellige tandlæger.
  • Til lave priser, overveje at gå til en lokal skole i tandpleje.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com