Hvilke programmer kræver OSHA skal skrives?

08/24/2010 by admin

Hvilke programmer kræver OSHA skal skrives?

US Department of Labor's Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kræver arbejdspladser skal have en skriftlig sæt af regler til at hjælpe arbejdsgivere opnå sikkerhed mål, udarbejde en nødplan, eller at kommunikere om farlige materialer og udstyr. Regeringen organiseret OSHA at føre tilsyn med bestemmelser, der sikrer medarbejdere og arbejdsgivere for at have sikre arbejdsvilkår. Det gør de ved at håndhæve sikkerhedsregler, at tilskynde stater til at forsikre sikre arbejdsforhold og ved at give information og uddannelse. Afhængigt af arbejdspladsen kræver OSHA visse skriftlige programmer.

Administrative regler

Disse regler kræver den nødvendige dokumentation ved rapportering af ulykker og sygdomme. Arbejdsgivere skal rapportere arbejdsskader, ulykker og sygdomme. Afhængigt af staten, skal arbejdsgiverne rapportere arbejdspladsen dødsulykker og indlæggelse lige bortrejst. Bruge OSHA 300, 300-A, og DCSB form 801 til dokument arbejdsrelaterede dødsfald, skader og sygdomme. Hvis virksomheden ikke har haft mere end 10 ansatte inden for det sidste år, så er kun formen DCBS 801 påkrævet. En medarbejder skal også inspicere arbejdspladserne og dokumentere enhver usædvanlig eller usikre arbejdsforhold.

Personlige værnemidler

Disse er de nødvendige regler for brug af personlige værnemidler (PPE). Arbejdsgiverne skal vurdere arbejdspladsen for at fastslå eventuelle farer, der kræver medarbejdere til at bruge PPE. De bør kontrollere sted, den person, der gjorde vurderingen, og datoen. Arbejdsgivere skal også dokumentere at kun uddannede medarbejdere anvendes PPE-gruppen. Registrere navnene på personer uddannet, uddannelse datoer og emnet uddannelse.

Spær / Tag ud regler

Denne regel er bydende nødvendigt i en masse arbejdspladser. I mange virksomheder er der udstyr der kunne starte uventet eller som kan indeholde lagrede energi. En skriftlig energistyring plan er nødvendig og bør omfatte procedurer, uddannelse og årlige anmeldelser. Procedurerne bør omfatte udstyr, hvordan arbejdstagere vil sikre udstyr, sådan brug og Fjern Lås tags og hvordan man kan teste effektiviteten af disse enheder. Den årlige gennemgang er en godkendelse af en medarbejder, der forstår energi-kontrolprocedurerne. Revisionen skal omfatte den evaluerede udstyr, inspektion dato, medarbejderne inkluderet og den person, der gjorde anmeldelse. Dokumentere alle uddannelse, herunder hver af arbejderens navne, datoen for uddannelse og træners navn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com