Eksem behandling hos børn

06/17/2012 by admin

Eksem, også kaldet atopisk dermatitis, er en tilstand, hvor huden er kronisk irriterede, normalt som følge af allergi. Hud ramt af eksem er rød og skællende og undertiden oser. Det er meget tør og kløende. Det er almindeligt hos spædbørn og børn, selv om mange vil vokse fra det. Hvis dit barn har eksem, vil du gøre alt, hvad du kan for at holde denne kløende udslæt i kontrol, fordi skrabe kan gøre det værre, selv forårsager huden til at blive smittet.

At-Home behandlinger

Hvis dit barn er tilbøjelige til at eksem, er der et par ting du kan gøre for at forhindre det eller i det mindste holde det mindre alvorlige. Da eksem er normalt forårsaget af allergi, er at finde ud af hvilke ting udløse det og undgå dem vigtigt. Ofte en bestemt fødevare er synderen, så hvis dit barn har eksem og du ikke kan fastlægge ã ¥ rsagen, kan du teste for fødevareallergi. Parfume og farvestoffer er også almindelige udløsere, så brug uparfumeret sæbe og fugtighedscreme.

Nøglen til at holde eksem under kontrol er at holde huden hydreret. Anvende en tyk fugtgivende creme eller salve på det angrebne område adskillige gange en dag, hvis det er muligt. Vær sikker på at moisturize efter badning Når huden er stadig fugtigt. Undgå varme bade. I stedet, bade bør være varm og ikke sidste alt for længe. Efter badning, håndklæde ud forsigtigt med et blødt håndklæde. Overdreven gnide kan irritere huden.

For at hjælpe med kløe kan du give dit barn en antihistamin som Benadryl ved sengetid. Også holde hendes negle forkortet, således at de ikke skader hendes hud, når hun ridser det.

Medicin

Hvis intet du gør derhjemme fungerer kan din læge ordinere medicin til at behandle din eksem. Der er to typer af medicin, der almindeligvis anvendes til behandling af eksem.

Aktuelle steroid cremer og salver er en behandlingsmulighed. Det er vigtigt at bruge den laveste effektive dosis af topikale steroider. Den laveste er en 1% hydrocortison, som er tilgængelige i håndkøb. Din læge kan ordinere en højere dosis for at få eksem under kontrol og derefter sænke den. Sørg for at du bruger steroider cremer, kun så længe som din læge anbefaler.

Alternativet til topikale steroider er en slags medicin kaldet immunoregulators--oftest Elidel og Protopic. Disse er godkendt til børn over en alder af to år og kan bruges i ansigtet, hvor steroider kan ikke. Disse stoffer kan være forbundet med en øget risiko for hudkræft, men intet er blevet bevist endegyldigt.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com