Hvordan til at erstatte en tabt eller stjålet Medicare kort

07/26/2010 by admin

Hvordan til at erstatte en tabt eller stjålet Medicare kort

Hvis dit medicare kort er gået tabt, stjålet eller beskadiget det er meget vigtigt at du får det erstattet lige med det samme. Og denne artikel om hvordan til at erstatte en tabt eller stjålet medicare kort vil forsyne dig med de nødvendige oplysninger til at få det erstattet i det mindste beløb af tid.

Instruktioner

• Hvad du skal gøre først.Hvis du har flyttet for nylig og ikke allerede har gjort så skal du rapportere det til Social sikring. Ellers vil din udskiftning kort blive sendt til den adresse, som Social sikkerhed er online for dig. For at gøre dette skal du kan enten besøge dit lokale socialsikringskontor eller du kan ringe til toll gratis nummer 1-800-772-1213.

• Samle alle dine oplysninger. For at erstatte din medicare kort skal du dit fulde navn, som det vises på dit sygesikringsbevis, dit personnummer og fødselsdato.

• Besøg dit lokale socialsikringskontor. Dette er især vigtigt, at du gør dette lige væk bevis er nødvendig for en recept eller en besøg hos en læge. Ellers tager det normalt omkring fire uger for at få en udskiftning kort.

• Bestil en udskiftning medicare kort online. Hvis du har adgang til internettet er dette en af de nemmeste måder at få din medicare kort erstattet. For at gøre dette skal du gå til socialsecurity.gov eller blot besøge linket som du finder i afsnittet ressourcer på denne side.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com