Botox til gigt

02/13/2012 by admin

Juryen stadig er lidt uafklaret om hvorvidt Botox kan lindre smerter af gigt, selv om det synes lovende. Dr. April Chang-Miller, en Mayo Clinic reumatolog, forklarer, at dem, der har gennemgået en Botox behandling for gigt rapporteret nogle forbedring i motorik samt færre smerter.

Identifikation

Botox er botulinum toxin type A, hvilket forårsager botulisme (madforgiftning.) Botox er en lav-koncentreret og renset form af toksin. Når Botox sprøjtes ind i specifikke muskler blokerer det de kemiske signaler, der forårsager denne særlige muskel til kontrakt.

Fordele

Dr. Nathan Wei, a board-certified rheumatologist, reports on Athritis-treatment-and-relief.com that intra-articular injections of the toxin can improve function and decrease refractory joint pain. Resultaterne blev først rapporteret i 2004 på American College of Rheumatology.

Sådan fungerer det

Den medicinske samfund er ikke helt sikker på, hvordan Botox indsprøjtninger hjælpe med at lindre gigt smerter, men det menes, at Botox hæmmer frigivelsen af neuropeptider, der er involveret i produktion og transmission af smerte. Neuropeptider produceres i celler i hjernen, og de kan være enten anti-inflammatoriske eller pro-inflammatoriske. Selvfølgelig, anti-inflammatoriske foretrækkes. Neuropeptider styre energi niveauer, smerte og nydelse reception, humør, evne til at løse problemer, kropsvægt og hjælpe med at regulere vores immunsystem samt tillade os at formen minder, ifølge Neuropeptides.net.

Bekymringer uberettiget

At give Botox indsprøjtninger til gigt patienter ikke resulterede i ømhed, fælles hævelse, træthed, erytem (rødme af huden som følge af overbelastede kapillærer), dyspnø (anstrengt eller besværlig vejrtrækning eller åndenød) eller træthed, som var en bekymring, fordi Botox bruges "off label" Hvornår givet til dette formål. Off-label betyder, at et lægemiddel er godkendt til et andet formål.

Potentielle

John Hopkins medicin forklarer, at fald i smerte har vist når Botox er givet og bemærker, at disse injektioner kan erstatte oral medicin som den foretrukne behandling for ildfaste fælles maling. Derudover kan Botox forsinke eller modbevise behovet for knæoperationer.

Fordele

Botox har været anvendt med succes til at aflaste nakken og lænden. Det synes at virke ved at fjerne muskelspasmer, især når en patient lider af slidgigt. Forskningen præsenteret for American College of Rheumatology årlige videnskabelige møde i Washington, D.C. i 2006 rapporterede at Botox kan lette smerter i knæet i slidgigt ramte, ifølge Arthritis Foundation. Dog yderligere undersøgelser er nødvendige for at bestemme det nøjagtige beløb af giftstof, der bør gives i de fælles indsprøjtninger og hvad de passende mellemrum for dosering bør være, ifølge Dr. Maren L. Mahowald, Reumatologisk Afdeling chef for Minneapolis VA Medical Center og hovedinvestigator for studier rapporteret i 2006.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com