Bivirkninger af Sudafed

08/08/2012 by admin

Sudafed, generisk fundet som triprolidine og pseudoephedrin, er en kombination medicin anvendes til behandling af de fælles symptomer på allergi og forkølelse, herunder nysen, hoste og løbende næse. Som en receptpligtig medicin, Sudafed har været kendt for at forårsage en række bivirkninger, der i høj grad afhænger af en bestemt person tager stoffet og dosering.

Identifikation

Sudafed er et receptpligtigt lægemiddel klassificeret som en antihistamin og decongestant. Som en kombination stof er Sudafed i stand til at lindre flere symptomer som følge af høfeber, allergi eller en almindelig forkølelse. Som en antihistamine blokerer Sudafed kroppens frigivelse af kemiske histamin, som forårsager nysen, rindende øjne og løbende næse. Som en adstringerende forhindrer det nasal blokering.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, brugere af Sudafed har oplevet følgende bivirkninger: vision ændringer, brystsmerter, uregelmæssige hjerteslag og vandladning, anfald, hallucinationer, svær svimmelhed og døsighed, svaghed, angst, rystelser, feber og nedsat koordinering. Alvorlig allergisk reaktion, herunder hævelse af ansigtet eller halsen, kan også opstå som følge af brug af dette produkt. I forbindelse med nogen af de ovenstående bivirkninger, kan du straks kontakte din læge.

Almindelige bivirkninger

Sudafed kan forårsage en række almindelige bivirkninger herunder mild svimmelhed og sløvhed, forstoppelse, mundtørhed, diarré, hovedpine, kvalme, tab af appetit, ophidselse, opkastning, nervøsitet og søvnløshed. Vedvarende bivirkninger fra den foregående liste kan være et tegn på et alvorligt problem og kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Brug

Brug altid Sudafed ifølge retninger. Aldrig ændre doseringen eller varigheden af medicinen. Sudafed kan tages med eller uden mad, men for at forhindre tilfælde af mave irritation, mad anbefales. Sørg for at tage Sudafed med mindst otte ounces vand. Sudafed er en kortvarig behandling og symptomer bør klart inden for syv dage. Hvis symptomerne vedvarer, skal du kontakte din læge.

Advarsel

Undgå indtagelse af alkohol under hensyntagen Sudafed, da det kan forstærke visse bivirkninger. Ekstra forsigtig mens du køre bil eller betjene tunge maskiner samtidig med at tage medicinen. Bland ikke med nogen andre over-the-counter forkølelse eller allergi medicin. Advare din læge til din brug af anden medicin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com