Hjem afhjælpe at Stop kløe

03/17/2012 by admin

Kløe irriterende og irriterende. Skrabe en kløende plet kan føle sig godt, men det har potentiale til fører til en sekundær infektion af bryde åben huden. Det meste af tiden er årsagen til den kløe ukendt. Det kunne være en allergisk reaktion over for sæbe eller endda reaktion på at blive udsat for nogle kemiske. Uanset hvad der forårsagede den kløe, kan relief findes gennem nogle enkle hjem retsmidler.

Komprimerer

Lave en komprimere ved at folde en bomuld lommetørklæde eller et stykke af sengelinned i flere lag. Dyppe den foldede materiale i en anti-kløe blanding og Placer på det kløende sted i 10 til 15 minutter hver time. En simpel komprimere er at dyppe kluden i sødmælk. Mejeri proteiner har en anti-kløe ejendom. En anden effektiv blanding er en og en halv kopper bagepulver opløst i 3 gallons af koldt vand. Du kan også prøve 3 tbs. borsyre blandet ind i 16 ounce vand. Borsyre kan købes på et apotek.

Badning

Badning er en effektiv kløe afhjælpe især når kløe dækker et stort område. Brug varmt vand ikke varmt vand. Varmt vand har tendens til at udtørre huden gør den kløe værre. Når badning lægges i blød i mindst 15 minutter og undgå at bruge en vaskeklud. Vaskeklud materiale er slibende og kan bryde åbne følsomme kløende hud. Opløs 1 kop stor krystal salt som Epsom eller havsalt i badevandet. Tilføj 1 tbs. mineralske eller baby olie. Vær forsigtig, når du bruger olie i et bad, da det kan gøre badekar glatte. En anden bad blandingen er lavet ved at tilføje 2 tsk olivenolie til et stort glas mælk. Blandes ind i dit badekar vand til en blid bad mælk. Tilføje 1 kop hvid eddike til badevandet vil hjælpe sooth kløe. En fugtende anti-klør bad Tilsæt 1 kop havre til bad eller tilføje en kommerciel bad produkt indeholdende kolloid havre.

Urtemedicin

Høste de grønne nye vækst fra enderne af piletræer. Willow blade og bark har egenskaber, smertestillende og anti-klør. Hæld 3 kopper kogende vand over 1 kop willow ender, der er blevet brudt i små stykker. Lad denne blanding stejle indtil cool. Strain de solide stykker ud af blandingen. Tilsæt 1 kop af witch hazel til willow tinktur. Hæld i en sprayflaske eller en ren krukke. Opbevar blandingen i køleskabet. Spray blandingen på kløende hud til lindring eller vatpind på huden ved hjælp af et stykke vat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com