Tegn på Bipolar i børn

02/23/2012 by admin

Tegn på Bipolar i børn

Læger anvendes til at tro, at kun voksne kunne være påvirket af bipolar lidelse, men børn er nu bliver diagnosticeret med denne betingelse. Fordi børnene har så forskellige og levende personligheder, kan det være svært at fortælle om dit barn er bipolar.

Mani

Børn, der er manisk kan grine af ingenting, synes alt for fjollet (som kan være svært at bedømme i små børn), har brug for mindre søvn end sædvanligt, og mener, at de har magiske kræfter. Dette er anderledes end foregiver at være en superhelt eller en fe; disse børn tror faktisk de kan gøre ting som flue eller læse tanker.

Depression

I en depressiv fase, kan dit barn synes trist og græder meget, ikke ønsker at gøre ting, han engang nød, eller klager over fysiske smerter.

Andre symptomer

Et barn med bipolar lidelse kan være gnaven, irritabel eller bossy. Hendes skole ydeevne kan lide og hun kan tabe venner.

Normal vs. Bipolar adfærd

At have en knægt, der griner meget er næppe en dårlig ting, og de fleste børn gennemgår en bossy, gnaven fase. Det er på tide at søge hjælp, hvis dit barns følelsesmæssige reaktioner er forkert (griner når hunden dør, for eksempel) eller forårsager problemer i skolen eller med familie og venner.

Hvor man kan finde hjælp

Spørg dit barns børnelæge for en henvisning til et barn psykolog eller terapeut. Han kan vurdere dit barn og guide dig til passende behandling, som kan omfatte medicin eller terapi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com