Tegn & symptomer på lav humant væksthormon

08/25/2012 by admin

Tegn & symptomer på lav humant væksthormon

Humant væksthormon er nødvendige for børnene at vokse og for voksne til at opretholde den korrekte mængde af kropsfedt, muskel- og knogle. Hypofysen, placeret i bunden af hjernen, er ansvarlig for at skabe vækst hormon. Når kirtlen ikke gør nok, er væksten aftaget. Denne betingelse er også kendt som erhvervede væksthormonmangel. En mangel i humant væksthormon kan forekomme ved fødslen eller under modningen som hormon produktion falder eller kan være resultatet af en hjerneskade.

Langsom vækst

Et barn med en væksthormonmangel vil vokse i et langsomt tempo. Et barn med betingelsen normalt vokser med en hastighed på 2 inches per år og vil være mærkbart mindre end sine jævnaldrende. Derudover vil et barn med en hormonmangel mangler muskelstyrke og har problemer med at udføre normale fysiske aktiviteter.

Proportioner

En person med en hormonmangel vil have regelmæssig proportioner i kropsstørrelse og kan besidde regelmæssig intelligens. Men deres ansigt vil tage på en yngre udseende end deres jævnaldrende. Det er almindeligt, at børn med betingelsen at have en firskåren bygge. Hos ældre børn, kan ungdomsårene komme senere eller ikke forekomme overhovedet.

Voksen symptomer

Ifølge barn vækst Foundation-websted, kan voksne lider af en mangel på menneskelige væksthormon vise en række symptomer, herunder problemer med at sove, hvilket fører til kronisk træthed, øget angst og nødlidende følelsesmæssige reaktioner.

Andre symptomer

Andre symptomer kan omfatte sår tager længere tid at helbrede. Når væksthormon produktion falder, bliver huden mindre elastisk, forårsager sår at reparere hurtigt. Også, væksthormon-mangel kan forårsage kroppen til at har lave niveauer af blodsukker, producere sådanne symptomer som irritabilitet, nattesved og hovedpine.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com