Førstehjælp behandling for kvælning

08/21/2012 by admin

Førstehjælp behandling for kvælning

Når en person begynder at kvælning, er tiden essensen. Hvert sekund tæller når noget blokerer strømmen af luft i luftrøret eller halsen, og bliver det bydende nødvendigt, at dette objekt bliver fortrængt straks. Der er et par måder at yde førstehjælp i tilfælde af at nogen kvælning. Disse metoder afhænger af alder af offeret og hvis personen er bevidstløs.

Bevidst kvælning Person

Ved hjælp af hælen af din hånd, levere fem på hinanden følgende slag på ryggen og mellem skulderbladene. Hvis objektet ikke er fortrængt, Følg med fem abdominal fremstød (Heimlich manøvre). Skiftevis frem og tilbage indtil varen er forskubbet eller hjælp ankommer.

Ubevidste kvælning Person

Og sørg for, at personen liggende, klare luftvejene ved at sætte fingeren i ofrets mund og laver en fejende bevægelse på bagsiden af halsen. Hvis du ikke kan fjerne objektet, begynder CPR straks og fortsætter indtil hjælpen kommer frem.

Barn Under 1 år gammel

Mens du sidder, holde spædbarn forsiden nedad og anvende de samme slag på barnets tilbage med hælen af din hånd. Hvis objektet ikke får frigivet, flip spædbarn ansigt op, sætte to fingre i midten af barnets brystben, så Følg med fem hurtige brystet komprimeringer.

Gravid eller fede offer

Placer dine hænder en smule højere, end du ville med Heimlich manøvre. Begynder fremstød og sørg for at presse hårdt og hurtigt. Fortsæt, indtil objektet er forskubbet eller hjælp ankommer.

Hvis du er offer

Hvis du kvælning og der er ingen omkring at hjælpe dig, skal du handle hurtigt, før du bliver bevidstløs. Sætte din næve over navlen, Grib din knytnæve med anden hånden og bøje sig over, at skubbe opad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com