Hvor gammel skal du nødt til at være til at bære kontakter?

07/26/2011 by admin

Hvor gammel skal du nødt til at være til at bære kontakter?

Der er teknisk set ikke minimal alder for kontaktlinse slid. Generelt, de fleste teenagere og nogle børn har den fysiske evne til at bruge kontaktlinser. En forælder, barn og optometrist kan arbejde sammen for at afgøre, om barnets modenhedsniveau er højt nok til at håndtere ansvar kontaktlinse slid.

Start gennemsnitsalder

Mange Optikere rapport alderen otte til 14 som en median alder vifte til begyndelsen kontaktlinse slid. Som et barns identitet udvikler sig, kan han indser briller forringer følelse af selvtillid og kan tilbyde dette som en gyldig grund til at opnå linser.

Gennemprøvet ansvar

Et barn eller teen skal have en dokumenteret post af ansvar før han gives mulighed for at bære kontakter. Barnet bør være i stand til at udføre opgaver som hjemmearbejde og grundlæggende pligter.

Hygiejne

Et barn eller teenager der ønsker at bære kontakter bør være ansvarlig med hygiejne. Det betyder lever i et rent miljø og udføre daglige egenomsorg opgaver såsom brusebad og børste tænder. Hvis et barn er for ung til disse grundlæggende ansvarsområder, kan han være i stand til korrekt pleje for kontaktlinser.

Sikkerhed

Hvis teenager eller barn er gammel nok til at være aktiv i motionsrummet og sport, kan bløde kontaktlinser være en sikrere løsning. Dette er også nyttigt, hvis han deltager i en sport, der kræver en hjelm eller beskyttelsesbriller.

Omkostninger

Udgifterne til kontaktlinser er normalt dyrere end briller. Hvis omkostningerne er en bekymring for din familie, kan det pågældende barn skal være gammel nok til at supplere indkomsten for linser ved at tage et deltidsjob.

Konsekvenser

Vigtigst af alt, skal et barn være gammel nok til at forstå konsekvenserne af ikke at rense og udskifte objektiver som anvist. Teenager eller barn har brug at forstå den alvorlige karakter (og bekostning) af øjeninfektioner, som følge af forkert brug.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com