Hvordan at tage sig af det endokrine System

09/02/2011 by admin

Det endokrine system regulerer hormoner i kroppen. Bestående af hypofysen, binyrerne, skjoldbruskkirtlen, parathyroidea, pinealkirtlen, æggestokke, testikler og bugspytkirtlen. Disse ductless kirtler arbejde sammen for at udskille særlige hormoner, der giver forskellige resultater. For eksempel, æggestokkene udskille østrogen og hypofysen udskiller væksthormon. Uden det endokrine system, vil kroppen ikke kunne fungere. Fordi det endokrine system er afgørende for menneskets liv, er at holde det sundt vigtigt. Der er visse ting, du kan gøre for at holde dit endokrine system i topform.

Instruktioner

• Undgå steriods. Steriods interferere med naturlige hormonproduktion, som mænd producerer testosteron. Steriod brug kan forårsage kvinder vækst ansigtshår, mænd at have skrumpet testikler og adfærdsproblemer som aggressivitet og uberettigede vrede.

• Få masser af hvile. Søvn er en af de bedste ting du kan gøre for at forblive raske. Vores krop har brug for mindst otte timers søvn hver nat for at fungere ordentligt. Mens kroppen hviler, det endokrine system udskiller hormoner og reparerer forskellige dele af kroppen.

• Spiser en sund kost. Fødevarer rige på vitaminer, jod og calcium bidrage til at holde hormoner på passende niveauer. Overspisning og forbrugende fødevarer med højt fedt hæmmer driften af de endokrine kirtler.

• Engagere sig i en regelmæssig motionsprogram. Mennesker, der lever et stillesiddende liv er tendens til fedme som inaktivitet og overspisning normalt gå hånd i hånd. Fedme hæmmer indflydelse af insulin og fører til voksne-debut Diabetes.

• Slap af og bremse. Stress forårsager sygdom og sygdom. Ganske ofte er en lidelse et resultat af langvarig stress. Når patienten søger behandling, er kroppen allerede blevet kompromitteret. Tage sig af dig selv ved at få masser af hvile, drikke otte glas vand dagligt, udøve og spise en sund kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com