Diverticulitis fistel symptomer

08/15/2011 by admin

Diverticulitis fistel symptomer

Diverticulitis fistel er en sjælden sygdom forbundet med patienter, der er diagnosticeret med diverticulitis. Symptomer på diverticulitis er feber og smerter i nederste venstre side af maven. Diverticulitis minder de lidelse diverticulosis, selvom diverticulosis generelt opstår i forbindelse med intestinal blødning. Intestinal blødning er normalt ikke til stede i patienter med diagnosen diverticulits. En fistel opstår hos personer, som har diverticulitis når som et resultat af hævelse, intestinal væggene Tryk op mod andre organer og oprette forbindelse til dem. En fistel er mest almindelig i de lavere tyktarmen, men kan forekomme i ethvert område af små og store tarmene.

Betydning

Diverticulitis generelt forekommer hos personer over 40. Diverticulitis er en alvorlig tilstand, det er normalt kun til større bekymring, hvis patienten er ældre. Især i ældre, kan symptomer på diverticulitis være så alvorlige, at patienten kan have til at blive indlagt for antibiotika gives og undertiden kirurgi udføres. Det er nemmere at identificere en fistel i en diverticulitis patient, hvis diverticulitis er allerede blevet diagnosticeret, da det er sjældne, men mulige for lider af diverticulitis til form fistler.

Typer

Symptomer på diverticulitis omfatter høj feber og smerter i den nederste venstre side af maven, selv om andre mavesmerter er også muligt og bør behandles med bekymring. Diverticulitis er normalt udføres uden sonderende kirurgi, men det kan være nødvendigt, hvis en fistel har allerede dannet. Selv om kirurgi ikke er normalt nødvendige i behandling af diverticulitis, medmindre sygdommen er særlig alvorlige, er til behandling af en diverticulitis fistel næsten altid nødvendigt.

Identifikation

Diverticulitis fistel symptomer omfatter smerter under vandladning, blodig afføring eller opkast, høj feber og stærke smerter i underlivet. Hvis du ikke har haft diverticulitis i fortiden, er det sjældent, at du vil opleve en fistel, men din læge bør ikke udelukke det, som en potentiel diagnose. Sonderende kirurgi kan være nødvendigt at se hvor fistlen er placeret før det er afhjulpet. I modsætning til diverticulitis, kan fistler ikke behandles med diæt og antibiotika alene.

Forebyggelse/løsning

Diverticulitis fistler behandles normalt ved at operere på patientens tarmkanal. I en fistel operation, området i tarmen, der er gået sammen med et andet organ er skåret ud og de resterende sunde tarmkanalen er syet tilbage sammen. En fistel drift vil kræve mindst flere uger af recovery og bed resten efter at være blevet løsladelse fra hospitalet. Fordi de resterende sunde tarme har været syet sammen under handlingen fistel, bør mave-tarmkanalen helt inddrive flere uger efter operationen. Hvis du stadig oplever nogen mave eller tarm symptomer flere uger efter din fistel drift, se din læge straks.

Advarsel

Lad ikke tarm eller mave problemer gå ubehandlet. Hvis du oplever mavesmerter, blodig afføring eller opkast, høj feber eller andre symptomer, der er anført ovenfor, er det bydende nødvendigt, at du straks kontakte en læge. Hvis din læge afviser din smerte som gas eller fordøjelsesbesvær, men du løb en feber eller at have blodig afføring, insistere på en fuld koloskopi. Hvis din læge ikke er fortrolig med diverticulitis eller diverticulitis fistler, se en gastroenterolog hurtigst muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com