Hvordan man laver libanesiske hvidløg Sauce

08/12/2011 by admin

Hvordan man laver libanesiske hvidløg Sauce

Libanesiske hvidløg sauce er en godbid. Du kan spise det med kød eller bruge det som en dypning sauce til stegt mad. Det gør selv en fantastisk salatdressing. Og hvis du spiser nok, du faktisk kan stoppe med at tage din hvidløg supplement. Den følgende artikel vil detalje processen med at gøre denne lækre libanesiske hvidløg sauce.

Instruktioner

• Ren hvidløg og groft hak det. Det er ikke nødvendigt at hakke det fint, fordi det vil være emulgeret i yderligere trin. Dette hjælper bare processen langs. Hvor meget du bruge er op til dig. Du kan bruge nok hvidløg til at erstatte du hvidløg supplement (2 hoveder) eller du kan blot bruge et beskedent beløb (1 hoved).

• Sætte hvidløg i en foodprocessor. Tilføj i salt, citronsaft og grøntsager og olivenolie. Det er vigtigt at bruge to typer af olie, fordi olivenolien har flere varianter, men vegetabilsk olie ikke nedbrydes så let. Hvis du ikke har en foodprocessor, du kan bruge blenderen, men det kan ikke fortykkes så meget.

• Emulgere hvidløg blandingen på high. Se det for at se, hvornår det begynder at blive tykkere. Det skulle komme til at dreje sig om tykkelsen af grill sauce eller en tynd mayonnaise.

• Lagre de libanesiske hvidløg sauce i en forseglbar murer krukke i køleskabet i op til en uge. Efter dette, kan det begynde at forkæle. Denne opskrift bør gøre omkring en kvart.

Tips & advarsler

  • For en bonus, kan du tilføje en fjerdedel kop hakkede krydderurter før emulgerende for at give det nogle ekstra smag.
  • Hvis du spiser nok hvidløg i dagligdagen det virkelig fungerer som et hvidløg supplement og vil bidrage til at holde dig fra at få almindelige forkølelser og røgrør.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com