Medikamenter, der forårsager ringende i ørerne

08/31/2011 by admin

Tinnitus, ofte benævnt som ringen for ørerne, er karakteriseret ved vedvarende eller periodisk summende, ringetone eller kliklyde, der er hørt i dine ører eller hoved. Banen kan være høj eller lav, og der er ingen uden for lydkilden. Tinnitus kan være et symptom på en underliggende psykiske eller fysiske tilstand, eller det kan være forårsaget af medicin som aspirin, loop diuretika, antibiotika, NSAID (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler) eller antidepressiva.

Loop-diuretika

Loop-diuretika er beregnet til at hjælpe med at fjerne overskydende vand i kroppen. De stimulerer dine nyrer, effektivt øge din urin output. De er ofte indiceret til patienter med forhøjet blodtryk eller nyreproblemer. Almindelige medicin, der anvendes i USA omfatter Lasix, Edecrin, Myrosemide eller Bumex. Ifølge Drugs.com, er ringen for ørerne mulige, men sjældne, bivirkning.

Aspirin

Aspirin tilhører familien salicylat af medicin. Det virker i kroppen til at lindre betændelse, feber og smerter. Det er også lejlighedsvis anbefalet af kardiologer til at forebygge eller behandle angina, slagtilfælde eller hjerteanfald. Høreskader og tinnitus er potentielle bivirkninger af aspirin brug, ifølge Drugs.com.

Antibiotika

Visse antibiotika kan også forårsage ringen for ørerne. Mycin antibiotika som vancomycin er almindeligt anvendt til at udrydde colitis-inducerende intestinale infektioner (infektioner forårsager din tyktarmen bliver betændt) og til at bekæmpe andre bakterier, der kan forårsage alvorlige infektioner i kroppen. Ifølge Drugs.com, omfatter en potentiel alvorlig bivirkning, ringen for ørerne. Aminoglykosid antibiotika som Amikacin kan også forårsage tinnitus. Amikacin bruges til behandling af alvorlige infektioner og værker af standse fremstilling af bakterielle proteiner, effektivt dræbe bakterier.

NSAID

Non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) anvendes til at reducere de hormoner i kroppen, der forårsager smerte og inflammation. Ibuprofen er nyttige i behandling af hovedpine, feber, smerter i ryggen, menstruationsbeskyttelse ubehag, mindre skader og gigt. Naproxen er indiceret til at lindre symptomer forbundet med senebetændelse, ankyloserende spondylitis, gigt, gigt, menstruation eller bursitis. Almindelige bivirkninger af alle NSAID omfatter ringen for ørerne.

Kemoterapi narkotika

Kemoterapi medicin som Vincristin og cisplatin også kan medføre eller forværre tinnitus. Cisplatin er indiceret til brug alene eller kombineret med anden medicin til behandling af kræft i æggestokkene, kræft i urinblæren og testikelkræft. Det virker ved at hæmme vækst og reproduktion af kræftceller. Vincristin også stopper kræftcellerne i at vokse og er indiceret til behandling af leukæmi, ikke Hodgkin lymfom og Hodgkins sygdom.

Antidepressiva

Ifølge en 2003 præsentation fra University of Texas Medical gren, kan tricykliske antidepressive amitriptylin forårsage eller forværre tinnitus symptomer. Amitriptylin hjælper med at afbalancere hjernen kemikalier og er indiceret til behandling af depression. Mulige bivirkninger omfatter ringen for ørerne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com