Hvordan til at drikke vand fra havet

01/29/2012 by admin

Hvordan til at drikke vand fra havet

Vand i naturen falder i 2 kategorier: ferskvand og havvand. Ferskvand er sikkert at drikke når fundet, forudsat det er rent. Havvand, på den anden side er utrolig farligt, hvis det indtages, på grund af dens høje salt indhold. Sådanne store mængder salt er dødelige til nyrerne, og drikke havvand kan hurtigt føre til nyresvigt og død. En person bør altid kun forsøge at drikke havvand, hvis hans liv bogstaveligt afhænger af det. Drikkevand uden behandling bør ske i drastiske moderation og kun hver anden dag. Men der er måder at behandle vandet at gøre det sikkert for det daglige forbrug.

Instruktioner

• Indsamle en stor del af havvand i en container. Undgå plastbeholdere, hvis muligt, da varme plast bevirker at afgiver skadelige kemikalier, som du ikke ønsker i dit vand.

• Opbygge et brand. Konstruere et apparat, hvor vandbeholderen kan hænge så du ikke behøver at holde beholderen over flammen. En stor gren gravet dybt ned i jorden og vinklet opad ville fungere godt.

• Hænger beholder fra apparatet, og placere en stor, flad, bred artikel over det. En clean sheet metal ville fungere godt, som ville gøre en stor blade eller blad.

• Vinkel bred overfladen mod en anden beholder, hvis en sådan er tilgængelig. Det er sikkert for denne container til plast.

• Kog vandet. Som saltvand koger reducerer det, hæve saltindhold i kogt vand. Drik ikke kogt vand fra beholderen! Det ville være endnu mere farligt end at drikke unboiled havvand.

• Drikke den kondens, der ophobes på den brede flade og samler sig i den anden beholder. Drikke eller slikke kondens fra overfladen vil være frustrerende, da der vil være så lidt og det bliver varmt. Men hvis det er den bedste måde at sikre overlevelse, gøre hvad det tager for at forbruge så meget kondens som muligt.

Tips & advarsler

  • Igen, drikke havvand, kun hvis der er absolut ingen måde at erhverve ferskvand.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com