Hvad er årsagerne til slagtilfælde i unge?

02/11/2012 by admin

Et slagtilfælde er resultatet af et bestemt område af hjernen fratages iltet blod. Manglen på iltet blod årsager hjerneceller til at dø, der forårsager symptomer, der påvirker del af kroppen, der er kontrolleret af del af hjernen. Mens slagtilfælde er mere udbredt blandt ældre, er der flere årsager til streger i unge.

Arteriel tåre

Når halspulsåren tårer, kan den resulterende blod lækage føre til blodpropper. Da blodpropper rejser til hjernen, kan de forårsage blokering i arterierne i hjernen. Dette afskærer blodforsyningen til forskellige områder af hjernen, skaber symptomer af et slagtilfælde. Rivning af halspulsåren er en almindelig årsag til apopleksi i unge.

Hjertet emboli

I unge, kan en blodprop i hjertet resultere i blodpropper rejser gennem blodbanen og i hele kroppen. Når blodprop når hjernen, indgiver det i arterierne, som forstyrrer blodgennemstrømningen i hjernen. En manglende blodgennemstrømning gennem hjernen vil resultere i et strøg.

Åreforkalkning

Hærdning arterier bliver mere almindelige i unge og i høj grad øge risikoen for slagtilfælde. Plaque oprustning i arterierne er dannet fra en kombination af kolesterol og calciumsalte. Plaque indskud forårsage vej gennem arterierne til smalle, som forhindrer passende blodgennemstrømning til hjernen. Hærdning arterier begrænse i sidste ende blodtilførslen til det punkt, hvor slagtilfælde opstår.

Blodsygdomme

Blodsygdomme såsom thrombophilia kan være nedarvet og øger slagtilfælde risiko for unge. Thrombophilia er en medicinsk tilstand, der forårsager en person at have alt for tykke blod, der har en stærk tendens til at størkne. Øget koagulation kan føre til blodpropper rejser til hjernen, forårsager et slagtilfælde.

Graviditet

Under graviditet har kvinder en øget risiko for at udvikle dyb venøs trombose eller blodpropper. Disse blodpropper kan rejse gennem blodbanen og vil forårsage skade, uanset hvor de indgive. I tilfælde af, at blodprop blokerer en arterie i hjernen, vil det forhindre blodet i fortsætter med at levere ilt til hjernen og forårsage slagtilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com