Hvad er den hurtigste måde at tabe sig?

01/23/2012 by admin

Den hurtigste måde at tabe vægt er ved at kombinere en sund kost og daglig motion, der vil tillade dig at kost og forbrænde mindst 3.500 kalorier pr. uge. Mens dette ikke kan virke som meget, at gøre vægttabet permanent, har en ændring i livsstil at forekomme. Hvis du konsultere en læge, er den generelle retningslinje at tabe mere end et pund til et pund og en halv per uge. Udøve passende mindst fire til fem gange om ugen vil høj grad fremskynde din varigt vægttab indsats.

Tidsramme

Check med dig læge, hvis du har været på slankekur før og de gjorde ikke arbejde. Hvis du har nogen kroniske sygdomme eller tage nogen receptpligtig medicin, også tjekke med din læge.Hvis dit mål er at tabe 20 lbs., gøre math. Et pund er 3.500 kalorier. Trimning 500 kalorier fra dit daglige indtag bør tillade dig at kaste 1 lb. pr. uge. Det gør det 5 måneder at tabe 20 lbs. Du kan støde der vægttab op til 1,5 lbs. Hvis du træner dagligt eller mindst fire til fem gange om ugen. Øvelse vil øge dit stofskifte og øge energibehov i hver celle, derved brænde flere kalorier. Der skærer tid ned til 3,5 måneder.Undgå fad kostvaner, der lover vægttab på mere end 1,5 lbs. pr. uge; Det er vand vægt, der vil vende tilbage når du er ordentligt hydreret.

Funktioner

Hurtige løsninger er ofte usunde løsninger, når det kommer til vægttab. Hvis du blot sulte dig selv på meget lavt kalorieindhold kost, får du sandsynligvis ikke alle protein og vitamin og mineraler du har brug for til at forblive raske. Enhver kost under 1.200 kalorier om dagen for en voksen er for lavt. En sikker og varig måde at tabe sig er at have din læge eller ernæringsekspert afgøre, hvor meget vægt, du har brug for at tabe (sammen med din præference) og udtænke en kost passer til dig.Fad kostvaner, der fjerne hele grupper af fødevarer, såsom kulhydrater eller frugter, kan være svært at opretholde. Det er nemt at falder af vognen, hvis du ikke spiser mejeriprodukter, brød eller frugt, f.eks. I stedet vælge en afbalanceret kost, der omfatter en bred vifte af hele fødevarer: lean proteiner, bælgplanter, fedtfattige mejeriprodukter, friske grøntsager, frugter og hele korn.Leje en personlig træner til at hjælpe dig med at designe en realistisk motionsplan. Start ved at gå 30 minutter om dagen. Du kan opdele det i gå i 10 minutter efter hvert måltid. Dette kan være gjort selv på meget travle dage på kontoret - Giv dig selv denne 10-minutters gang før vender tilbage til dit skrivebord.Tilføje styrketræning vil bygge mere magert muskelvæv for at øge dit stofskifte sikkert øge dit vægttab over tid. Enhver øvelse, der du nyde og kan udføre konsekvent og sikkert er det at gøre. Svømning, mountainbiking samt klatring trapper, parkering bil længere væk for at gå en ekstra 5 minutter til din destination alle tæller som øvelse.

Overvejelser

Hvis du har nogen alvorlige medicinske problemer skal du få lægegodkendelse fra din læge. Hvis du har tabt og vundet vægt gentagne gange eller ikke har udøvet i mere end 2 uger, får også en lægegodkendelse.For eksempel, hvis du har forhøjet blodtryk, vil læger bede dig arbejde med en personlig træner til at lære hvordan du sikkert tage din puls og ikke gå over et vist niveau af anstrengelse.Hvis du er gravid, er det ikke hensigtsmæssigt at være på et vægttab kost, indtil barnet er leveret. Du vil allerede modtager detaljerede ernæringsmæssige rådgivning fra din læge for graviditet pleje.

Fordele

At tabe sig permanent vil kræve en permanent ændring i den måde du spiser og motion. Når du når dit mål vægt, ikke vender tilbage til dine dage for at være stillesiddende eller binging; Det er nemt at genvinde vægt tilbage.Ved at holde inden for et par pounds af din læge-godkendte sund vægt og bevare en baseline af fysisk egnethed, gør du din sundhed og velvære er en prioritet. Vægtkontrol og regelmæssig motion reducerer risiko for at udvikle hjertesygdomme, diabetes, fedme og nogle typer af kræft såsom tyktarmskræft.Holde din vægt under kontrol og udøver regelmæssigt også fungere som effektive værktøjer til stresshåndtering. Noget, der vil reducere stressniveauet vil også reducere din risiko for kronisk sygdom.

Advarsel

At miste mere end 1,5 lbs. pr. uge er generelt ikke anbefales, så hvis dit mål er at tabe mere end det, du skal være under lægeligt tilsyn.Der kan være en livstruende tilfælde af grov fedme, når en person er mere end 30 procent over den ideelle vægt. I sådanne tilfælde kan indlæggelse være nødvendig.Hvis du har en historie af spiseforstyrrelser eller "yo-yo slankekure" hvor du tabte og genvandt endnu mere vægt tilbage, søge professionel hjælp. I hvert enkelt tilfælde, der er flere faktorer at overveje og professionel medicinsk rådgivning er den bedste vej til at tage.Undgå at tage kost piller eller noget, der er solgt som en måde at øge dit stofskifte. Den hurtigste måde at tabe sig er at lave permanente livsstilsændringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com