Sådan modtager en donerede kørestol og tilgængelige varevogne

05/04/2011 by admin

Sådan modtager en donerede kørestol og tilgængelige varevogne

Det kan være svært, når du har brug for noget, der er vigtige for din livskvalitet, men du ikke har mulighed for at modtage det. For eksempel, skal du have en kørestol eller en tilgængelig van, men du har ingen midler til at få dem. Der er måder at modtage en donerede kørestol eller en tilgængelig van til at gøre dit liv lettere. Der er organisationer, der kan sørge for en donerede kørestol eller en tilgængelig van til at blive leveret til dit hjem. Disse organisationer gøre det lettere for dig at få de forsyninger, du har brug for.

Instruktioner

• Kontakt organisationer, der leverer medicinsk støtte til enkeltpersoner og forhøre sig om at få en kørestol eller tilgængelige van. Spørg din læge eller sundhedspleje udbyder til at give dig navne på organisationer, der kan hjælpe dig.

• Fyld ud formularen for en kørestol eller en tilgængelig van. For eksempel tillader vogne of Hope interesserede enkeltpersoner til at anmode om en donerede kørestol ved hjælp af sin online ansøgningsskema. I formularen vil du inkludere dit navn, adresse, information om sundhed og foretrukne kørestol størrelse. Klik på "Send" for at sende formularen. Organisationen vil kontakte dig for yderligere oplysninger, eller når det har en kørestol tilgængelige.

• Email en anmodning form for en tilgængelig van til den særlige fond for børn. Særlige børn fonden distribuerer tilgængelige varevogne til personer, der er i nød. Anmodninger kan gøres for voksne og børn. Inden for e-mailen vil du medtage type af tilgængelige van du har brug for, en beskrivelse af den enkeltes handicap, kontaktoplysninger og dine finansielle behov. Formålet med begæringen er at vise, at du ikke har midler til at råd til en tilgængelig van. Fremsætte anmodninger via e-mail kun.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com