Årsager til Herpes i øjet

05/12/2011 by admin

Omkring 60 procent af befolkningen oplever en herpes infektion i en alder af 5. Dette manifesterer normalt sig som et forkølelsessår, men for omkring 500.000 amerikanere hvert år, infektionen i stedet forårsager herpes i øjet.

Fakta

Herpes er et virus, oftest forbundet med forkølelsessår eller seksuelt overførte infektioner. De to mest kendte underkategorier af herpesvirus er simplex og simplex to. Herpes simplex et normalt inficerer munden og forårsager forkølelsessår; simplex to påvirker normalt kønsdelene. Der er en vis overlapning mellem to af dem, herunder det faktum, at de også kan inficere øjne. Okulær herpes er ikke en kønssygdom.

Simplex et

Herpes simplex, en er temmelig udbredt i befolkningen. Det er gået fra person til person gennem spyt eller nasal sekreter. Den oprindelige bærer af det måske eller måske ikke har et forkølelsessår på tidspunktet. Virussen rejser gennem blodbanen og normalt mål nerve centre i næsen eller munden. Nogle gange mål det nerve centre i øjet i stedet forårsager okulær herpes.

Simplex to

Herpes simplex to er ikke nær så udbredt som simplex. Det spredes normalt fra person til person gennem seksuel kontakt. I stedet for at rejse mod hjernen, det i stedet bevæger sig gennem kroppen til basen af rygsøjlen og mål nerve centrene i kønsdelene. Herpes simplex, to kan dog også flytte til hjernen og inficere nerver af øjet, forårsager herpes i øjet.

Udløsere

Efter herpesvirus inficerer nerve centre i øjet, kan du ikke opleve nogen symptomer. Virussen kan forblive i en inaktiv tilstand i år, bo hvilende i kroppen indtil det er bedt om at blive aktive. Først derefter vil du opleve symptomer. Udløsere kan omfatte ekstrem stress eller ordregivende en anden infektion. Disse begivenheder kan forårsage herpes i øjet til at manifestere symptomer.

Overvejelser

Herpes i øjet kan manifestere i et par forskellige måder. Årsagen til okulær herpes er altid det samme, men den måde, det præsenterer sig selv kan være meget forskellige. Den mest almindelige manifestation af virus er et forkølelsessår på overfladen af hornhinden i øjet. Du kan også opleve langsom-healing sår på hornhindens overflade, en immun eller allergisk DIS dybere i hornhinden, og betændelse i iris.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com