Sådan køber du den bedste Multivitamin

01/11/2012 by admin

Der er millioner af multivitaminer på markedet og det kan være svært at vælge den bedste multivitamin for dig og din familie. Mange multivitaminer har mange forskellige funktioner, og du ønsker at sikre dig købe det bedste multivitamin, der har den rette kombination af ingredienser for dit helbred. Følg disse enkle retningslinjer til at vælge og købe det bedste multivitamin for dig. Multivitaminer er godt for dit helbred, så det er en stor ting at tilføje til din daglige rutine. De er en sund og billig måde at holde sig sund og sygdom gratis.

Instruktioner

• Få 100% af vitaminerne, når de køber den bedste MultivitaminDen første ting at kigge efter, når de køber den bedste multivitamin er, at du får 100% af dine daglige vitaminer. Der bør være ved de mindste 100 & af dagligt anbefalede beløb B6, B12, C, D, og E og folinsyre. De fleste multivitaminer indeholder også mange andre vitaminer, men når de forsøger at købe det bedste multivitamin gør sikker på, at det indeholder mindst 100% af disse vitaminer.

• Mineraler og multivitaminer når du køber den bedste MultivitaminDen næste ting at se på når de køber den bedste multivitamin er mineral-indhold. De mineraler, du bør kigge efter er calcium og magnesium frem for andre. De fleste en døgnet multivitaminer indeholder 100% af disse mineraler, og det er ok. Mineralerne er for store til at passe dem alle i en pille. Du bliver nødt til at supplere med andre kapsler eller din kost for at sikre at du får 100% af disse vigtige mineraler, når du køber den bedste multivitamin.

• A-vitamin og jern når du køber de bedste multivitaminerSelv om det kan synes som du gerne vil have 100% af alle vitaminer, når de køber en multivitamin, du bør være forsigtig med at købe en multivitamin med Vitamin A. virksomheder ikke kan producere dette på en meget naturlig måde, og mange læger er bekymrede for bivirkninger og øgede risici fra multivitaminer med Vitamin A. ser for en multivitamin med ringe eller ingen Vitamin A. Også se om multivitamin indeholder jern. Kun præ-menopausale kvinder har brug for jern i en multivitamin og det kan have negative effekter på andre brugere.

• Overvej din alder og køn, når du køber den bedste MultivitaminNår du køber en multivitamin, du bør tænke over dit køn og din alder. Hvis du er over 50 du vil gerne finde en multivitamin, der indeholder ekstra b12. Hvis du er en mand skal du kigge efter en multivitamin, der indeholder selen. Hvis du er en kvinde, der er præmenopausale skal du kigge efter en multivitamin, der indeholder jern.

• Kig til sikkerhedsstandarder, når du køber en MultivitaminDer er mange industristandarder bør du kigge efter, når de køber en multivitamin. NNFA, NSF International, USP og forbruger Lab er alle tegn på at multivitamin du har fundet er sikkert. Også kigge efter en multivitamin, der er enkel og ikke indeholder alt for mange ting.

Tips & advarsler

  • Konsultere en læge, hvis du er usikker på hvad de skal købe
  • Købe vitaminer online vil spare dig masser af penge!

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com