Sådan at transportere en Patient på en båre

09/18/2011 by admin

En af de mest udbredte tingester i den medicinske verden, gurneys er vigtigt inventar for ambulancer, klinikker og hospitaler. Deres formål er enkel: at transport patienter til de steder, de vil blive behandlet. I de håbefulde scenario hvor du er den ene skubbe båre snarere end en skubbes, vil du være bedre tjent med at forstå, hvordan disse smalle, hjul rammer funktion.

Instruktioner

• Anbring patienten på båre. Sørg for, at hjulene på båre er i låst position og sideskinner sænkes når foretager overførslen. Bruge en backboard (også kaldet en overførsel board eller dias board), hvis du overfører fra en anden barneseng (som i fra en ambulance båre til et hospital gurney), med patienten stadig spændt i for sikkerhed, støttet af en eller flere luftfartsselskaber i begge ender, afhængig af patientens vægt.

• Sikre at patienten båre. Holde patienten i at glide eller falde ned gurney, navnlig under transport, fastgør stropperne over ben, talje og overkroppen (forlader arme uden for remmen i de fleste tilfælde).

• Overføre patienten på båre. Da mange gurneys og hjul bårer er tilbøjelige til deponering, især når der dækker ujævnt terræn eller navigere den stramme forvandler et hospital, bør sikres der en "lastet" gurney ikke vælte. Stabiliteten af båre og sikkerheden for patienten, skal du holde båre i en lav position, når det flyttes.

• Holde patientens fødder vender fremad når transporterer kørestrækning, som patienter ofte klager over kvalme, når de flyttes bagud.

• Vinkel gurney i en medicinsk beslutning når det har nået sit bestemmelsessted. Placere hovedet højere end fødder (hældning) gør det muligt for patienten at trække vejret lettere, mens placere fødderne over hoved (fald) sender mere blod til hjernen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com