Hvordan man kan udvikle en alkohol & narkotika afhængighed Program

10/01/2011 by admin

Der er mange incitamenter til at udvikle stofmisbrug programmer. Arbejdsgivere kan udvikle sådan et program, fordi medarbejderen stofmisbrug er en økonomisk afløb til arbejdspladsen. Skoler oprettet alkohol og narkotika afhængighed programmer som en service til deres elever og forældre. Kirker og kommunale organisationer ønsker at levere denne tjeneste, fordi de ved, at stofmisbrug programmer er en fantastisk service til Fællesskabet. Opsætning af en alkohol og narkotika afhængighed program kan virke som en skræmmende opgave, men hvis initiativtagerne er flittige og organiserede de kan etablere et vellykket program.

Instruktioner

Opsætning af et stofmisbrug programmet

• Besøg eksisterende stofmisbrug programmer. Substance Abuse og mentale sundhed Services Administration (SAMHSA) af den amerikanske Department of Health and Human Services fastholder et søgbart register af stof- og alkoholmisbrugere behandlingsprogrammer i hele USA.

Taler med personalet. Nogle foreslog spørgsmål: Hvilken form for supplerende programmer ville de ønsker at se i området?Hvad er successerne i deres program? Hvordan ønsker de at forbedre deres program?* Hvad er deres forslag for at udvikle en alkohol og narkotika afhængighed program?

Udvikle et samarbejde med de eksisterende programmer og ressourcer i området. Dette vil være utroligt nyttige i fremtiden.

• Sikker finansiering. Narkotika og alkohol afhængighed programmer er dyre at udvikle og køre, men findes ressourcer, som giver støtte til programudvikling. Substance Abuse og mentale sundhed Services Administration tilbyder tilskud, når de er tilgængelige.Nationalt Clearinghouse for alkohol og narkotika oplysninger (NCADI) gør periodiske meddelelser om statstilskuddet meddelelser om alkohol og narkotikaforebyggelse og behandling.* National Institute for Drug misbrug (NIDA) tilbyder bistand for at opnå finansiering for stofmisbrug programmer.Ofte kontrollere disse websites, fordi tilskud bliver tilgængelige på periodiske intervaller.

• Kontakt faglige organisationer som National Association for State alkohol og narkotika misbrug direktører til at holde kontakten med andre fagfolk, der arbejder inden for medicin og alkohol misbrugsbehandling. Peer støtte og bistand er værdifuld for arrangørerne af et nyt program.

• Kontakt lokale State Department of Human Services at finde ud af hvad de lokale love og bestemmelser er at oprette en ny stofmisbrug programmet. Forordninger og love adresse: Programmet kapacitet (antal klienter tilladelse, personale-klient forholdet)Programmet ansvarlighed Ansvarlighed til behandling, behandling af og vedligeholdelse af behandling effekterCertificeringskrav til medarbejdere


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com