Sådan Cure syre fordøjelsesbesvær naturligt

10/07/2011 by admin

Syre fordøjelsesbesvær kan være forårsaget af en række faktorer såsom overspisning, stress, rygning, drikke, ikke spise regelmæssigt eller tage medicin, der kan forårsage maveproblemer. Symptomer på syre fordøjelsesbesvær kan omfatte en brændende fornemmelse i halsen eller brystet, mavebesvær, oppustethed, gas, kvalme eller en sur smag i munden. En række af receptpligtig eller over skranken medikamenter kan afhjælpe disse symptomer, men der er også naturlige teknikker, der har været kendt for at afhjælpe syre fordøjelsesbesvær.

Instruktioner

• Tag et kig på de fødevarer, du spiser. Fjerne fede og usunde fødevarer, kaffe, te og alkohol. Undgå overspisning og forsøge ikke at spise noget i ca. tre timer før sengetid.

• Prop dig selv med nogle puder, når du går i seng om natten. Lægning i en flad position kan forværre syre fordøjelsesbesvær. Æglæggende henne ved en sagte indfaldsvinkel med dit hoved og overkrop delvist hævet giver syre til at blive ned i maven og bevæge sig i den rigtige retning.

• Hoved til din lokale helsekost butik og tage et kig på et par produkter, der har været kendt for at fjerne syre fordøjelsesbesvær. Ingefær te og pebermynte te er gode til at lindre fordøjelsesbesvær. Slippery elm bark i form af te eller en tablet kan hjælpe pels foring af maven, lindre fordøjelsesbesvær, og kamillete er ikke kun til at slappe af før sengetid, men kan også slippe af med oppustethed, gas og fordøjelsesbesvær.

• Kok med en bred vifte af urter og krydderier, som du sikkert allerede har i dit køkken, der kan hjælpe med at regulere dit fordøjelsessystem og hjælpe helbrede syre fordøjelsesbesvær. Næste gang du tilberede et måltid, prøv at tilføje nogle basilikum, laurbærblad, Kardemomme, nelliker, spidskommen, ingefær eller rosmarin til hvad du gør.

• Udnytte nogle væsentlige aromaterapiolier, der kan hjælpe kontrol syre fordøjelsesbesvær. I olie form, pebermynte, Merian, fennikel og koriander kan alle gnides på maven og kan potentielt hjælpe med syre fordøjelsesbesvær.

Tips & advarsler

  • Rådføre sig med din læge er vigtigt før du prøver alle hjemme behandling. Dette er især vigtigt, hvis du er gravid eller forventer at blive gravide i den nærmeste fremtid.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com